Informationshantering

2014-04-06

dead_bankers6

Så beroende av vädret som dollarvalutan är så kan det knappast komma som en överraskning för någon att den drömbaserade digitalkonfettins strukturella ekonomiska era av klimatpåverkan nu har spelat ut sin sista akt och att publikens - marknadens - intresse för extranummer har rätt påfallande begränsningar.

" Dollarn är ond. Det är smutsigt grönt papper färgat med blod av hundratusentals civila medborgare i Japan, Serbien, Afghanistan, Irak, Syrien, Libyen, Korea och Vietnam ", enligt en av författarna till förslaget att sluta använda dollar, parlamentsledamoten Michail Degtyaryov i en intervju med Izvestija igår. Förutom alltså att dollarn - precis som hela banksystemet - alltså rent funktionsmässigt är ett rent bedrägeri, ett pyramidspel.

Degtyaryov sade också att Ryssland redan har ett bilateralt avtal med Kina att tillåta betalning i nationella valutor och att detta visade att sådant steg var möjligt. Vilket givetvis är det enda rimliga, skall det väl tilläggas för sakens skull.

" Våra nationella industriella jättar inte kommer att lida några förluster, om de väljer att ingå avtal i rubel eller andra alternativa valutor. Ryssland kommer att gynnas av detta. Vi bör agera paradoxalt när vi handskas med väst. Vi kommer att sälja rubel för konsumenter av vår olja och gas, och senare kommer vi att byta rubel för guld. Om de inte gillar det - låt dem göra det här på sitt sätt om de vill och frysa ihjäl. Innan de anpassar sig, och det kommer att ta dem tre av fyra år, kommer vi att samla in enorma mängder guld. Ryska företag kommer äntligen att bli nationellt orienterade och avsluta kreditekonomin i USA som är öppet fientlig mot Ryssland ".

....tja, jag vet ju inte om detta verkligen överraskar någon som brukar läsa det som jag skriver, men uppenbart är ju också att ett litet land i valutakorgen för dollarns referensvalutor, har en hel del dramatiska förändringar att förvänta sig angående sitt bankväsende och att tro att detta kommer att glädja den lilla del av det landets befolkning som helt plötsligt blir tidens föraktfulla avskum, det är nog att tillskriva dem en lite väl sadomachosistisk läggning.

Så i stället kan vi nog under närmsta tiden förvänta oss ytterligare dolda presstituerade restriktioner á la Pol Pot, fler matlagningsprogram och inte minst psykologiska utredningsprogram ledda av fotbollsspelare som ger sin syn av vitterhet på tillvaron i samhället.

Att den svenska bankireliten med sin politiska adel och sina etablerade presstitutionsförband, i sin tur understödda av det offentliga operativa administrativa systemet, bara enkelt skulle inse att de helt enkelt har varit hel fel ute och att de därför också ovillkorligen har definierat - havererat - sin egen lämplighet som ledare, så det är nog inte vad vi främst skall förvänta oss om vi inte vill bli besvikna.

Men tyvärr för deras egen del så är tingens ordning så enkelt ordnad i detta nu att antingen så har människor aktivt motverkat detta system, vars inneboende natur och mekanism syftar till att berika ett allt färre antal människor på ett allt större antal människors bekostnad, eller så har man medverkat till detta spektakels fortlevnad och ju längre tid som man dröjer med att vända om för att göra rätt, desto större blir också den ovillkorliga anpassningen.

Insikterna avseende detta kan givetvis ta sig lite olika uttryck i form av allt mellan epidemiskt självmördande, för vi skall nog inte helt underskatta konsekvenserna av vad som händer när meningen med livet för någon är att samla pengar och värdet på dessa pengar går upp i rök, och alltså vidare på skalan till vad som nu visar sig i Finland, smått enfaldiga försök till diskreta reträtter ut ur den geografiskt kopplade offentligheten för ansvar.

...så avslutningsvis så vill jag ju därför inte, med avseende på att USA nu funderar på införandet av liknande "ryska sanktioner" även mot Kina, undanhålla någon den av OECD nyligen redovisade nationella maktfördelningen, baserad på petrodollarsystemets funktion intakt, utifrån vilken vi därför garanterat kan se fram emot ännu fler tragikomiska utfall av geopolitisk strategisk karaktär. Ryssland vill inte ha betalt i digital konfetti, och petrodollarsidan hotar med att Ryssland inte kommer att få medverka i denna handel med brustna illusioner som kallas för dollar.

Sköna dollarns kyskhetsbälte....ja ni vet...

20140405_power_0

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram