C 2 B 4 all

2014-02-13

Jag blir från tid till annan lite trött på att folk säger att de inte orkar tänka, men rusa irrationellt med känslorna det orkar de minsann. Det finns ingen anledning att försänka ner sin hjärna och medvetande i något slags bedövat töcken bara för att några underutvecklade ormar har tagit patent på ett system att bedra alla andra för egen vinning. Var tog meningen med livet vägen när människan inte orkar tänka?

Ger människan upp sitt eget tänkande, då kan jag garantera att framtiden inte blir särskilt munter!

Vår civilisation är nu så farligt sjuk av röken från den egna mordbranden på den egna kulturen, att civilisationen riskerar att smälta ner i en pyrande pöl av techno-narcissistisk sörja. Våra bröd och skådespel (eller ska jag säga, chips och mello – Let´s dance), är på en nivå som gör att slutet på romarrikets vansinne och dekadens ser ut som en moralisk och trevlig själslig samförståndsövning.

Nu fattas bara hästen Incitatus som minister som beskrivande intelligens för situationen i samhället och att ett folk har den regering som den förtjänat. Eller har vi redan hästen på plats… en från Troja med fem ben, en femte kolonn?
Palanthir

Jag har allvarligt talat alltmer påtagliga problem med att värja mig från intrycket av mycket kommer att inträffa på en mycket kort tid nu.

Skuldsättningsnivåerna ligger på nivåförhållanden till den produktiva delen av ekonomierna, där räntekostnadstillväxten stryper allt. Det förefaller inte troligt att England skall kunna klara sig så värst mycket längre, oavsett vädret, utan en produktiv försörjning. Att USA har exporterat sin produktiva ekonomi till förmån för en billig billig billig importdriven konsumtionshysteri, är rena paradexemplet på sagan om myran och syrsan, och vädret.

Vad gäller de krisande Euroländerna så behöver väl egentligen inte så mycket sägas, utöver att tillräckligt många människor fortfarande uppenbarligen inte begriper vad som sker rakt framför deras ögon, när bankerna nu ägnar sig åt öppen planerad konfiskation, samtidigt som bankerna uttrycker att detta är det bästa för människorna.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram