2 fight 4 U&I

2013-11-17

kamp

Det bör inte vara någon hemlighet vid det här laget att det är en kader av bankirer, politiker och extremt rika människor som har arbetat och arbetar för att genomföra en global ordning som fortsatt skulle gynna vidmakthålla deras enskilda intressen, att bevara en rådande struktur som kräver en maktexpansion, när de enskilda bankernas krediter är vad som styr den ekonomi som kontrollerar all politik.

Enbart informationen om detta orsakar olika reaktioner hos olika människor. Vissa människor fylls av kognitiv dissonans och intar ett tillstånd av förnekelse och påstår att något sådant absolut inte existerar. Andra får mer konsonans och kan erkänna förekomsten av sådana konspirationer, men skulle hävda att det är ingenting som kan göras för att stoppa detta. Ytterligare andra fylls av resonans och inte bara erkänner den konspiratoriska naturen hos människor i toppen, de vill dessutom gärna undersöka metoder för att motarbeta utverkande av alla sådana planer och försöka förhindra mänskligheten från att åter föras in i ett feodalt system av livegenskap. De vill försöka upplysa förnekare till att få resonans och istället hjälpa till i ansträngningarna att skapa förändring. Till dessa människor säger jag bara, använd den gåva som fantasin utgör. Det fria tänkandet är den starkaste förmåga som naturen har gett mänskligheten.

De maktmäklande som konspirerar för att förneka människor deras grundläggande rättigheter till liv, frihet och egendom är tvungna att göra detta på alltmer försåtliga sätt. De flesta människor numera, har hört sägas att de mest hopplöst förslavade människorna är de som bara tror att de är fria. Detta är vad som har hänt med mänskligheten i västvärlden.

De i toppen som håller i trådarna, den styrande eliten som vi kan kalla dem, skapar maktstrukturer på ett sådant sätt att det ger människor en illusion av frihet och självbestämmande, medan människorna i verkligheten är en livegen klass helt beroende av de inrättade system som finns på plats. Eliten gjorde ett så bra jobb som de kunde för att få människor att fastna i sina egna vanföreställningars snara.

Omvärlden har funnits i våra liv. Vi har sett förändringar, men de har varit mer eller mindre subtila. De flesta av de viktiga strukturer och institutioner som vi har blivit vana vid har funnits sedan redan innan vi föddes, beroende naturligtvis på vår ålder.

Vi kan knappt föreställa oss ett liv utan dessa institutioner. Detta är kanske, eller åtminstone delvis, avsiktligt. Det är så mycket som förblir dolt för de flesta bakom livet och rörelsen i vardagen, vardagspusslets brus. Men det sker mycket som inte rapporteras bakom glitter och bländande sken av i moderna nyhetsetableringen genom medier. Det är därför också mycket avgörande förutsättningar som fortfarande är okända för den bredare allmänheten, men även innanför det akademiska industriella komplexets skiljemurar.

Kort sagt, det är mycket som har hållits från allmänhetens medvetande på så vis att den nuvarande makteliten kunde stanna kvar vid makten, så att strukturen kunde förbli inrättande nu och i framtiden. Men denna exekutiva makt tycks nu allt snabbare glida mellan fingrarna på denna vilseledande struktur. Detta eftersom strukturen inte kan förbli på den dolda sidan av människors medvetande, så ser fler och fler människor att där ljuset nu skiner så identifieras de skyldiga och de gärningar som egentligen har fört förtryck över oss.

Det blir uppenbart att de som har svikit oss, de som är ansvariga för det nuvarande ekonomiska sammanbrottet och den hotande katastrofen, är de som står bakom krigen och våldet i världen. De är desamma som drar i trådarna bakom alla avgörande styrelseformer. Dessa är de människor som har använt sina enorma rikedomar för att korrumpera politiker för egen vinning. Det är dessa människor som nu försöker konsolidera ännu mer kraft och bilda en tyrannisk centraliserad global regering som de kan kontrollera. Men deras illusioner försvinner bort i ljuset av verkligheten. Verklighetens ljus ändrar människors fokus och människorna flyttar istället sitt fokus till att bekräfta sin egen makt och att utkräva ansvar. Strukturerna skakar i sina grundvalar. Det är inte precis otroligt att makten är rädd för att folket får kunskap och når insikter, makt är ju per definition kraft att bryta motstånd och är exekverad kunskap makt, så är resten givet. De gillar helt enkelt inte att bli avslöjade. De kan vara nära att få panik. När de får panik är de mer benägna att göra misstag. De kommer att bli desperata. Desperation kan leda till våld.

Det vid - på denna punkt, när de försöker tvinga sin vilja på massorna genom våld, som vanligt folk ska mäta deras reaktion och använda sin fantasi för att motverka sådana åtgärder, för att reagera med våld kan mycket väl vara det största möjliga misstaget, för alla parter.

Befogenheter som makten måste förfoga över oinskränkt utgörs av två huvudsakliga vapen, rädsla och våld. Rädsla hindrar människor från att vidta rationella åtgärder. Den får människor att tveka. Människor är rädda för det våld som kan anställas mot dem. De är rädda för smärtan och skadan detta våld kan orsaka. De är rädda för de förändringar som kan komma till den värld de känner. Mest av allt är människor rädda för det okända. Det är främst rädslan som måste övervinnas om vanligt folk skall kunna återta den makt de förtjänar genom exekverad kunskap och som är deras rättmätiga arv av frihet. De måste stå upp mot den praxis som nu främst gynnar en maktelit och veta att maktelitens politik är falsk, omoralisk och att principerna om individuell frihet utgör själva grunden för moral i samhället.

I våra ansträngningar att förhindra den härskande eliten från att utveckla sin globala agenda, så har vi upptäckt att många metoder inte fungerade. Vi har sett att röstningen på politiska partier inte fungerar. Alltför många människor verkar inte inse att tvåpartisystemet bara är ett enda parti med två ansikten som arbetar för eliten. Människor verkar ännu inte kunna förstå att makt korrumperar. Och när en kandidat visas upp på scenen, som faktiskt är ärlig och inte arbetar för maktens etablering, så kommer genast insatser för att marginalisera och misskreditera vederbörande.

Vi har sett att rättsväsendet inte fungerar. Gång på gång har vi sett domstolarna fatta hårresande dåliga beslut och upprätthålla moraliskt tvivelaktiga lagar. Gång på gång har de låtit regeringen förnedra grundläggande individuella rättigheter. Rättsväsendet har visat att det inte är en organisation som är intresserade av sanning gällande verkligheten och allmän rättvisa på samhällsmoraliska grunder, så mycket som en organisation stödjande skatteuppbörd, tillväxt och vinst för sin egen organisationsstruktur under regeringen.

Rättsväsendet innebär då samtidigt att personer som har skadat andra ges någonting som bara kallas för rättvisa till namnet och att systemet alltmer dömer till förmån för den krympande elitens individuella nyttomaximering, gärna alltså också i relation särskilt uttryckta ”offentliga” men egentligen högst enskilda ändamål. Rättsväsendet blir därför även alltmer villigt att kasta folk in i en kall cell bara för avvikande tankar, tro på att de äger sina egna kroppar, eller att människor invänder mot åsikter och politiska makthavare. Återigen ser vi ett system där människor medverkar för att klara sig själva på grund av rädsla för fängelse och den makt som systemet har över dem.

Vi har sett att protester ge blandade resultat. Medan människor fortfarande kan få "vinna" en del mindre problem eller varje gång avseende rena oväsentligheter, så förblir de stora frågorna oantastliga och globalisterna går av nöd och tvång därför vidare med sin agenda. Vi har sett rörelser infiltreras av mäktiga grupper med egen dold politisk agenda. Vi har sett att politikerna egentligen inte lyssnar eller tar hänsyn till budskapet i protester. De hör möjligen någonting men de lyssnar inte och sedan ger de möjligtvis budskapet en läpparnas bekännelse, men de gör ingenting väsentligt åt någonting och absolut inte om budskapet motsäger agendan hos den styrande eliten. Politikerna vrider och vänder [spinner] därför på budskapet till dess att den ursprungliga innebörden är helt förvriden och har gått förlorad i förvirring eller ännu hellre istället har fått en omvänd eventuell effekt i förhållande till det uppgivna syftet.

Återkommande så har politikerna även uppenbart ljugit, de gör utfästelser om att hålla sig till ett budskap eller en princip bara för att sedan göra exakt motsatsen till vad de utfäst. Politiker bryr sig egentligen inte främst om demokrati eller åsikter från människor, politiker bryr sig därför främst om önskemål från de som kontrollerar pengarna, de med den verkliga makten.

Vi har sett att våld inte fungerar, inte egentligen åt något håll. Våldet är därför deras starka sida, inte vår. Om vi tar till våld och vinner, så blir vi infiltrerade direkt igen. Vi måste vinna främst genom att skapa resonans.

Om det är en sak som regeringar nu gör riktigt ”bra”, så är det därför givetvis att anställa våld  i alla upptänkliga former och färger genom underblåsandet av polariseringsskapande kulisser. Regeringar har dessutom spenderat förmögenheter på att räkna ut större och bättre sätt att döda och förstöra. Vi tänker därför på vapen, för det mesta, i form av självförsvar. Så följaktligen så exporterar vi både vapen och våld under benämningen av att vi försvarar oss.

Men givetvis, våldet kommer bara att föda mer våld, det borde snart ett barn kunna begripa. I en våldsam politisk kamp, så vinner bara det mäktigare av två våldsamma gäng. Bara upplysning till samförstånd leder framåt, våldet leder samhället bakåt. Vanligt folk vid våldsyttringar, de kommer bara att regeras av ett eller annat våldsamt gäng. Det kan verka som att den styrande eliten håller för många trumf, men så är det inte alls, tvärtom, de har ingen fantasi. De håller helt enkelt bara på med att upprepa sina gamla vanliga historiska tricks, som de har använt sig av i evigheter och de hoppas allt mer oroat att vi inte kommer att lära oss någonting, de hoppas också på att vi är för distraherade för att märka någonting alls. Men så varken är det eller blir det.

Det är också därför som vi måste använda vår fantasi. Vi måste förnya oss i vårt tankesätt för att räkna ut fredliga sätt för att bekräfta vår makt och hålla dem ansvariga. Ett par saker har vi som är uppenbara. Vi har förmågan att säga nej. Vi har känslor, empati och förmågan att hjälpa varandra. Vi kan säga "nej" till deras diktat och vägra att följa deras order. Vi kan berätta att vi har fått nog av deras tyranni och vägra att skada våra medmänniskor när de försöker söndra och härska. Vi kan hjälpa de som aktivt uppvisar avvikande åsikter och bidrar till att skapa organisationer som tillhandahåller nödvändiga tjänster när de etablerade organisationerna inte längre kan fungera. Vi kan upplysa till ledning och vidare upplysning och ledning och så vidare.

Vi kan fortsätta att betrakta dessa maktnarkomaner som de brottslingar de är. Den globalistiska företagskulturen och de som stödjer den, kommer tvingas att förstå att vad som de gör är fel. Mycket få människor vill vara mobbare – illa omtyckta, men kan man inte bli älskad så vill man bli fruktad och så vidare. Nästan ingen uppskattar att vara tvingad att betala för tjänster de inte vill använda, eller för mycket dålig kundservice, så motståndet blir självgenererande.

Våga ge skam till de som sysslar med sådan verksamhet, det är mycket viktigt. Exponera deras skamlöshet och girighet på det personligt identifierade planet. Jag tror att exponering och skam är några av de saker som dessa alltmer uppenbart falska filantroper egentligen fruktar mest, alltså sitt eget havererade allmänna anseende. Jag är säker på att det är ett långt mer innovativt sätt att bedriva civilrättsligt olydighet och hävda frihet och oberoende på. Det är upp till dig att hitta och använda sådana metoder. Vi alla är på väg in i framtiden och att framtiden omfattar global ekonomi och handel, reser frågan om vem som ska kontrollera detta?

Kommer vi alla att kunna interagera på frivillig nivå, eller kommer vi bli tvingade till att ha en arbetsdelning genom några alltmer elitstyrda monopolistiska maktstrukturer? Kommer vi att kunna fatta våra egna beslut om vad vi konsumerar och varför, eller måste vi be om tillstånd från några få kontrollfascister i toppen ifråga om vad vi kan eller inte kan göra? Kommer vi att fritt kunna umgås med vem vi vill, eller kommer vi bli tvungna att samverka genom någon okänslig byråkrati på någon okänd plats? Svaret ligger i dig själv och hur du väljer att leva ditt liv, för det är där du utövar mest kontroll.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram