911 4 US.

2013-09-11

warispeace

På denna 12-årsdag av 9/11, så måste du naturligtvis efter ett helt dussin år, nu fråga dig själv om du verkligen vill fortsätta att tro på att temperaturerna från kontorsbränder för första gången i människans historia kunde orsaka att tre stora stålkonstruktioner föll sönder till stoft, bara för att någon, oavsett vem, som påstår detta.

Fråga sedan dig själv, varför din regering tycker att du är så totalt dum i huvudet så att du tror en sådan saga som din regering har berättat för dig om 9/11. Cui Bono?

-När Saddam Hussein hotade att betala för olja med euro, så trillade tvillingtornen OCH WTC 7 (alltså den tredje byggnaden på över fyrtiosju våningar) innehållande bland annat Enrons arkiv, mystiskt ned och skapade därvid en ursäkt för starta kriget mot terrorismen och att invadera Irak (vilket alltigenom alltså bevisades vara en fullkomligt befängd idé, det fanns inga kärnvapen). Irak befinner sig nu i - Kaos.

-När Moammar Gadhaffi i Libyen hotade med att betala för olja med gulddinarer och lansera detta tillsammans med Dominique Strauss Kahn, blev han genast mördad i ett revolterande Libyen. DSK fick vissa problem även han. Libyen befinner sig nu i - Kaos.

-När Syrien hade bytt till euron för sin försäljning av olja under 2006. Så är det nu som vore detta av en ren tillfällighet, på det viset att deras land befinner sig mitt i ett inbördeskrig och Syrien är den mest destabiliserade och farligaste platsen i världen, med en regim som i medierna beskrivs närmast regelmässigt bedriva lustfyllda övergrepp mot mänskligheten, gärna med religiösa förtecken som kryddning. Syrien befinner sig nu i - Kaos

Alla människor med IQ ens i närheten av rumstemperaturen, begriper nu att alla länder på matematiskt betingade grunder tids nog kan förvänta sig samma demonkratisering från dessa presstituerade medier som Saddam Hussein, Muammar Gaddafi och nu senast Assad har fått. De förstår att "västerländsk" demonkratisering är upptakten till destabilisering och militära angrepp. Med hybris, arrogans och galenskap som ett väl etablerat faktum bakom den City of Londonbaserade Petrodollarhegemonin, så upplever rimligtvis Ryssland och Kina nu också en fiende som arbetar för enbart sin egen överlevnad och därför också för deras egen undergång som samhällen och nationer. Detta vidare inte utan glädje glädje, kraven på evig tillväxt på en ändlig planet, skapar ju som bekant förr eller senare en del problem.

Den amerikanska regeringen backar nu alltså upp Al – Qaidarebellerna, genom att tillhandahålla vapen i Syrien, medan man samtidigt dödar Al Qaida rebellerna med drönarattacker i Jemen. Man sätter världens säkerhet i fara för att stödja, ja just det … Al – Quaida, alltså de som uppgavs vara orsaken till att starta kriget mot terrorismen för tolv år sedan, happy go lucky...12 är antalet timmar på den ring som kallas klocka, tick tack tick tack..

Men detta är allt ändå bara rena konsekvenser av att vi har det enskilt kontrollerade kreditbaserade systemet inom BIS och IMF som vi har, där dollarn har haft funktionen av att vara reservvaluta för världshandeln, en funktion som nu havererar och som drar med sig hela BIS och IMF om haveriet tillåts fortlöpa.

Det kreditbaserade systemet, vilket som alla nu vet kräver en evigt ökad skuldsättning av alla människor utom - ja just det, de gamla vanliga människorna som indirekt äger skuldfordringarna, alltså skapar kreditpengarna a.k.a. bankerna. Detta system skapar tvånget av allt detta ökande vansinne för att upprätthålla illusionen av att systemet inte är lika bottenlöst dysfunktionellt för samhället som det ovillkorligen i verkligheten är.

Politiker, riksbanken och massmedia i Sverige låtsas som om att vi kan ta det lugnt och att vi i princip inte alls kommer att påverkas av dessa alltså av ren naturlagsmässighet eskalerande skapade internationella kriser. Detta låtsande sker också på fullkomligt naturliga grunder, dessa folkets politiska företrädare kan ju nämligen inte alls längre styra utvecklingen i någon som helst önskad riktning, för inom ramen för det innevarande kreditbaserade valutafinansiella systemet så kan de bara öka farten (tillväxt - skuldsättning - penningmängd), annat val gives icke med mindre än att de helt frånhänder den finansiella bankmakten precis allt och så mycket ledarförmåga besitter som bekant inte dessa folkvalda, det är ju just detta som är själva poängen med dem.

Dessa våra folkets företrädare är ju trots allt med viss given omsorg utsedda av just den finansiella makten, för att bli valda av folket, på just precis helt andra premisser än sina personliga naturliga ledaregenskaper, alltså att leda för människor och samhällets bästa, de vilseleder ju per definition människorna för bankernas bästa i detta system, det är deras givna roll som funktion i detta system.

Inbillningen att Sverige är en stabil ö i ett alltmer stormande hav är därför också en alltmer farlig fantasi, som bör punkteras så fort som möjligt, för att Sveriges människor skall kunna hantera denna kris på förnuftigt sätt där vi inte kommer att få någon som helst hjälp av våra folkvalda, vilka nu istället blir alltmer upptagna med att upprätthålla illusionen av systemets funktion och goda syften.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram