Påskäggslukt

2013-03-27

påskhöna

I den enfaldsbaserade varmluftens förlovade land, så är inte konspiration planering i nyttomaximeringssyfte. I Sverige är konspiration någonting som inte ens existerar, en beteckning på någonting som inte finns, som bara idioter tror finns

I detta land är därför skulder tillgångar, sjukvård gör oss sjuka, utbildning gör oss dumma och rättvisa är förtryck. Så att människor själva skall begripa någonting alls som de inte blivit matade med för att ta ställning till, det är inte aktuellt. Den intellektuella lättjan är givetvis den absolut största faran för människor och samhället, men våra politiker vill ju oss bara väl, de säger ju detta!

Dessa politiska panelhöns varmluftsproduktiva insatser når nu nya anmärknings höjder. En vagel i ögat är inte någonting roligt och som vore det av en slump, så är faktiskt vagel även namnet på den pinne i hönshuset där hönor sitter, i Rosenbad, där alltså panelhönsen både vistas och kackar i eget bo, medan de med oförblommad energi förblindar det svenska folket.

Kackandet i eget parti varvat med polariserande kackel skapar de politiska ägg där förtala ger silver men förtiga ger guld. Den enda gången man därför kan vara säker på att de politiska panelhönsen verkligen talar sanning är när de håller näbben stängd och det börjar lukta illa i lokalen.

Med viss självpåtagen rätt så lägger sig därför hönshusets herre, tuppen Freddie, vinn om att från tid till annan gala från den dyngstack som andra har skapat. Detta för att inte stanken från det politiska rummet skall få oönskade väckande konsekvenser som skapar kalabalik i hönshuset och gör att människor försöker få bort vageln ur ögat så att de ser bjälken den sitter fästad på.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram