The leading cause of today's reality is ignorance.

2013-01-24

548071_10151175546567864_646628191_n

Den ruttna kärnan av problemen idag är det privatkontrollerade finansiella systemet med centralbanker och en slapp politisk adelsklass.

Politiska nyttiga idioter med sina händer på spakarna till schimära makten avlades och tränades att vara där för att tjäna en annan agenda. De är helt enkelt inte byxade, för annat än kornen i sina säckar eller visionen bortom sina pengar, till att göra någon form av altruistisk beslut.

Paradexemplet är ECB och eurokraterna. Ganska hyfsat ovillkorligt beredda att förstöra liv och försörjning för miljoner människor för att föreviga sina egna trynen i det guldpläterade tråget.

Pest till dem alla i sina hus!

Ingen verkar se "skogen för alla träd". Inget finansiellt taskspeleri kommer att fixa de skuldsatta västerländska ekonomierna. Vi har gått in i en period av malthusiansk ekonomi med 3 miljarder BRICS konsumenter konkurrerande med 1 miljard till stor del skuldsatta människor i väst om ändliga resurser - utan något mer att ge i skuldsättning till bankerna.

Protektionismen (valutakrig) är redan igång och konkurrenskraftiga devalveringar kommer att förvärra handelssvårigheterna. Regeringar inser nu vikten av balanserad handel men kan inte förlita sig på den globala handeln med sina skuldreverser - vittnesbörd om detta bär Tyskland, Venezuela och andra länder som repatrierar sina guldreserver. Kina har ökat sina årliga inköp av guld med 6 gånger.

Ur ett Svenskt perspektiv måste det klargöras att vi har ett kommande strukturellt underskott i förhållande till kostnaderna i det finansiella systemet och att den genomsnittliga inkomsten per arbetare därför måste falla dramatiskt i reala termer för att försörja de växande räntekostnaderna till bankerna. Med hänsyn tagen till den kommande förlusten av skatteintäkter och en frysning av välfärdskostnader så innebär detta en enorm minskning av levnadsstandarden.

Våra politiker måste nu precisera framtiden där den finansiella adel, som väljer lättja och att leva på penninghandel framför sparsamhet utifrån produktivt arbete, måste få lida den resulterande finansiella förlust som kommer. Detta kommer inga nuvarande politiker att göra.

"Konspirationsteori" är en term som på en och samma gång slår rädsla och ångest i hjärtat på nästan varje offentlig person, särskilt journalister och akademiker.

Sedan 1960-talet har etiketten blivit en disciplinär enhet och princip som har varit överväldigande effektiv för att definiera vissa händelser som utanför gränserna för ifrågasättande eller debatt.

Särskilt i Sverige görs legitima frågor om tvivelaktiga officiella berättelser som är avsedda att informera allmänheten (och därmed offentlig politik) om stora bakomliggande planerande tankar om brott, till någonting som måste flamberas från det offentliga psyket till varje pris. Som sagt:

The leading cause of today's reality is ignorance.

527112_391500344201364_1496855904_n

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram