http://sv.wikipedia.org/wiki/Molom

2012-11-26
 
Eftersom EBM i förekommande fall inte alls är så intresserade av att göra sitt jobb för samhället så kan ju följande lilla pikanta detalj vara värd att notera, alltså utöver deras uppenbara motvilja att redovisa varför brottet avsaknad av bokföring lagts ner i brist på bevis, eftersom det EBM upppger att det saknas bokföring. Det fina är nu nämligen det att EBM nu har flyttat tillbaka till Stockholm igen ifrån Molom
( http://sv.wikipedia.org/wiki/Molom ). Detta syns tydlig längst ner på sidan fyra i handlingen, Molom är den adress som tydligvis överklaganden skall kunna ställas till. Man kan ju möjligen tycka att svenska myndigheter inte skulle ägna sig åt denna typ av seriositet med avseende på rättssäkerheten, men hur detta alltså förhåller sig beskriver väl handlingen egentligen bäst själv.
 
Jag får alltså ut handlingarna kan jag väl tillägga,
 
Kammarrätten angående EBM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram