Under - gång.

2012-10-22

Kaptenen på Titanic meddelar sin besättning:

"Goda nyheter vi är nära att krossas av djuptrycket men vi sjunker inte så snabbt. Alla dansar en liten glädjedans och allt återvänder till det normala".

Våra självberikande politiker har gjort absolut ingenting för att återföra samhället tillbaka god förvaltning i hela ekonomin så att människor kan gå tillbaka till att skapa välstånd i samhället.

Utan god förvaltning som vi inte kan undvara och vad har de då egentligen gjort för att skapa detta? Inget. Absolut ingenting. Det är som om kaptenen på Titanic sa, "oroa dig inte, en lösning kommer att komma upp ". Du kan vara säker på att det inte kommer att vara varken Titanic eller samhället.

Endast vilseledda och dårar dansar av glädje. Dessa politiker har svikit landet i en spektakulär och gigantisk omfattning. Dessa vilseledda, oerfarna, själviska, arroganta skapelser av korrupta partisystemet kan inte ens förstå eller se problemet.

Vid roten till allt detta finns partisystemet som Titanics hjärtstock (rodrets axel). Det har valt att inte rekrytera erfarna, ärliga, intelligenta, välmenande och fokuserade människor. Istället har partisystemet rekryterat flera hundra elaka, själviska, korrupta, oerfarna, arroganta och grymt själviska människor som tar uppgiften att bevara systemet på yttersta allvar.

Denna "tillväxt" är en illusion. Den kan köpa en vecka eller två längre tid för våra värdelösa riksdagsledamöter, för att göra ännu mer av ingenting och gräva oss djupare ner i ett gungfly av avfall och hårda tider som kommer i vår väg.

Jag vill i botten av hela mitt hjärta tro att det skulle vara annorlunda och att jag är helt fel ute, men det är jag inte. Det svenska partisystemet finns i roten till problemet: dessa monster är utnämnda av partisystemet och det har vägrat väljarna valet av goda människor.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram