Pay my dues

2012-09-15

Tänk på detta en minut, eller en sekund. Om Amerika inte hade "följt solens gång" under den bedrägliga ledningen av människor som Theodore Roosevelt och William Taft  utan i stället hade valt att fokusera på självförsvar av nationen, hur kunde då något land möjligen hota Amerika? Är ett gåtfullt leende svaret, ja kanske.

Är det troligt att en vänlig ishockeyintresserad och exportinriktad granne i norr skulle invadera Amerikas förenta stater? Nej. Skulle Mexiko invadera från söder? Kanske med hjälp av salsakryddor? Är det troligt att de skulle göra militära företag norrut över Rio Grande och attackera den amerikanska militären? Nej betyder nej.

Och hur är det med dessa två stora vattenförekomster som skiljer Amerika från Europa i öst och från Asien i väster? Är det verkligen troligt att en utländsk flotta realistiskt kan hota amerikanska stränder? Återigen så är svaret nej, inte före den dag då månen är gjord av ost.

Så vem blir det då över och som utgör detta militära hot mot Amerikas Förenta stater? Svaret är lika givet som uppenbart, det är ingen alls. Denne någon måste alltså skapas och ges en opinionsbildningsmässig legitimitet. Så är det.

De rasande oppositionella bränder som nu plötsligt har startat mot USA, har plötsligt börjat bli väldigt många och i många länder runt om i världen och de eskalerar dessutom. Många tycks vara "Fed up" och inte bara med Centralbanker. Dessa operativa insatser som "bakslag" för drömmen om den "Amerikanska friheten" görs såldes av galna Islamiska inspirerade "terrorister" som vill komma åt USA och dess allierade trupper och gör dem illa i sina diplomatiska trädgårdar. Kan man klandra dem, terroristerna alltså? Nej, knappast, de är kort sagt inte lika fördummande som befolkningen i gemen är i väst, i frihetens förlovade länder.

Medan eldarna i bakslaget för friheten fortfarande ryter allt högre, så börjar vindarna av missnöje hemma i frihetens USA blåsa allt hårdare och hårdare. Eftersom landet lider alltmera under det ovillkorligt ökande deflationistiska trycket från det finansiella systemets funktion i att främst verka för bankernas berikande, så blir det fortsatta priset som skall betalas allt svårare för familjer att acceptera till betalning. Och idag, under vad vi kallar Internets medvetandereformation, så fortsätter lydmedia propagandisterna och de presstituerade att verka som vore det alltjämt den för publika härolder så lyckliga tiden för  Per-Albin Hanssons folkhemsera då de verkligen kom att utnyttjas av de finansiella globalisterna för att manipulera allmänhetens uppfattning om vad som verkligen händer och inte fötter. Detta misslyckas nu därför bara så kapitalt monumentalt att det är direkt skrattretande, ja snudd på tragikomiskt är det faktiskt.

Sanningen om verkligheten sprider sig nu som en löpeld och människor börjar inse att på global basis har det skett ett bedrägeri på en nivå som är helt enkelt häpnadsväckande att föreställa sig. Och reaktionen blir känslobetingad.

De kraftfulla bankdynastier som etablerade detta Centralbanksystem som lömskt beskattar bort moral och medmänsklighet i samhällen har nu lämnat sig själv utsatt, naket för alla att se - eller åtminstone för de som vill se skall jag väl säga i rättvisans namn. De som inser detta kommer ganska snabbt att använda mänskligt handlande för att ta hand om sina egna intressen, vilket är det enda sättet att skydda sin rätt till liv och sina familjers dito. Regeringarna är idag under fullständig kontroll av den globala finansmonetära makten och de är inget annat än patetiska marionettorganisationer behjälpliga med upprätthållande av bedrägeriets fortgående och önskade etniska rensning, som ännu inte har kommit i dagens ljus.

Mainstream media har nu också funnit sig själva hasplande ur sig ramsor utan några som helst sammanhang som vore de uttryckta av en punch-drunk boxare, hängandes på de minnesvärda repen från förr, medan månad efter månad passerar  och den energi som förr stödde lydmedias roll i hjärntvätten av människor. fortsätter att avta rakt i de presstituerades ansikte i form av den växande medvetandereformationsprocessen som Internet för med sig.

Eftersom tro och förtroende hos allmänheten för systemens stöttepelare för kontroll, styrning och manipulering av sina liv nu börjar blekna bort, så smälter illusionen samman när röken skingras och det tysta utseendet av självbelåtenhet hos makten som tidigare ockuperade det kollektiva medvetandet hos de manipulerade, börjar ersättas av ett annat uttryck. Av en blick som gör att övervakarna ryser tyst av den växande kyla som de ser sig själva betraktade med av andra - blicken kallas hånfull ilska, denna blick som uttryck för en känsla har genom historien inte sällan i situationer som denna, vidare nått sin exponentiella form och funktion som därav strax byter namn till hat och som i sin värsta form är fullkomligt iskallt grundad.

Det är under sådana tider som vi nu lever med den havererande fiktionen av verkligheten, den som beskriver hur världen verkligen fungerar och som nu därför tvingar människor att söka skydd eller att agera.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram