Smaug och Sa(t)ur(ati)on, bedårande barn av vår tid.

2012-09-03

En förtryckares främsta verktyg är alltid den förtrycktes tankar och sinnen / Jag (inte drakmonstret alltså 😉 idag.

Jag är så glad. Jag är så glad. Ingen av dem har lösningen. 
De kommer till helvetet som varor i en kundvagn på hjul av tillväxt. 
Att ingå pakter med skuldmonster är bara en dans med djävulen. 
Men man måste beundra dessa smarta pengar som förvandlat skulder till verkliga tillgångar och lämnar räkningen obetald på bordet.

Nu smarta bankekonom med dina politiska lakejtyper, skall du ha stort tack för alla dina fortsatta stöd. Jag kunde inte vara där jag är nu utan dig. 

Du vet när du förbjöd eftertanke, sparsamhet, försiktighet och införde kraven på evig tillväxt, att du verkligen gjorde detta möjligt för mig att växa och utvecklas till den fina varelse jag är nu. 

Fortsätt med det goda arbetet.

Kärleksfullt

Ditt Skuldmonster

ps fortsätta kittla min mage så ska jag ska rulla runt och om igen för dig, det eller bankdelning blir bäst ds.

Det är denna stora stora monsterhögen av skulder ... och inga pengar i de skuldsatta länderna att betala skulderna med, för mera pengar blir mera skulder och mera ränta och det är bankerna, som äger en stor del av skuldfordringarna som de har skapat ur luften. Detta står nu inför att kollapsa om Euron kollapsar.
Så bankerna har tagit hand om den europeiska monetära politiken - vilket ger dem tid att överföra mer av sina skulder till de europeiska medborgarna. Å andra sidan tänker Bundesbank på tyska medborgare och näringsliv - och Bundesbank, vill inte att Tyskland skall sitta kvar med värdelösa fordringar.

I grunden är detta som ett stort tennisspel, men bollen (skuld) är en handgranat och säkringen har dragits - så ingen vill att bollen är på deras sida av nätet när handgranaten detonerar. Politikerna pekar istället finger åt de som faller före dem själva.
För närvarande verkar poängställningen vara 4:1 - med bankirerna som vinnare. En hel del av skulden har redan förts vidare till skattebetalarna i norra Europa. Tyvärr är handgranten så stor, att det verkligen inte spelar någon roll vilken sida av nätet den hamnar - det finns ingen vinnare här - men spelarna håller på med att slå bollen ändå, för de vet inte vad annat de skall göra för att ställa sig upp mot bankerna det vågar de inte, de behöver ju själva sina pengar..Det vore klokt att komma ut från arenan - men alla som lämnar stadion blir automatiskt skjutna av arenans vakter.Alla vid makten är nu rädda för att göra någonting överhuvudtaget eftersom detta kommer att sabotera för någon annan, som kommer att bli hämndlysten och i värsta fall så blir de drabbade bankirerna och det finns ingenting som politiker är mer rädda för än detta.

Få se nu - en union av länder hålls samman av rädsla med några icke valda tjänstemän som bestämmer och blir rika på samma gång. Vad är det för tillställning som detta påminner oss om?

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram