Dansar till rytmen av ett regn som kan vara huvudvärk.

2012-07-19

Real ekonomisk demokrati, definierad som individens obehindrade möjlighet att uppnå sin produktiva potential och belönas rättvist för detta, det finns inte på jorden idag. Alltså inte ens om någon vill!

Den ekonomiska livslängden i världen idag bygger på den rovgiriga finansiella kapitalism, där människor med mest pengar, alltså skuldfordringar blir de som bestämmer.

Denna kontroll över ekonomi genom det finansiella systemet inom BIS och IMF som de fåtaliga mycket rika utövar, har varit skulden till det penningpolitiska system, där kreditgivning alltså blir pengar, behandlas som ett alltmera framträdande monopol av privata ekonomiska intressen vilka verkställs genom regeringar som i sin tur kontrollerar underrättelsetjänster och militära system.

Politiker köps och säljs, väljs eller tas bort, eller till och med mördas för detta ändamål. Det globala monetära systemet är tätt kontrollerat och samordnat på toppen av ledarna, med de centralbanker som arbetar för världens rikaste människor som verktyg tillsammans med underrättelsetjänster och politiker mot människor och nationer.

Ett inte alltför uppmärksammat medel i detta är att styra vädret, vilket alla stormakter idag kan göra bakom den opinionsbildande klimatförändringens tecken. Detta system kallas inom petrodollarhegemonin för HAARP (High altitude auroral research project)

"Andra" [terrorister] utövar även en eko-typ av terrorism där de kan förändra klimatet, skapa jordbävningar, vulkanutbrott på distans med hjälp av elektromagnetiska vågor, Så det finns gott om smarta hjärnor där ute som är på jobbet för att finna vägar där de kan utlösa terror mot andra nationer. Det är riktigt, och det är anledningen till att vi måste intensifiera våra [bekämpa terrorism] ansträngningar. "

-Försvarsminister William Cohen i April 1997 vid en kontraterrorism konferens.

-Om nu någon eventuellt undrar varför det regnar så mycket här samtidigt som det är sådan torka och värme på andra platser så beror detta på att formen på jonosfären påverkas med hjälp av elektromagnetisk strålning, varför jetströmmarna ändras med de iaktagna väderförändringarna som konsekvens.

"Den syriska oppositionen"? Vem är det egentligen förutom den igår i Israel för mordförsök utsatta Hillary Clinton som sköter snacket? Detta förlopp är en uppenbar och förödande exposé över de intima förbindelserna mellan den syriska oppositionen och USA, brittiska och franska underrättelsetjänster som tillsammans med högsta amerikanska neo-konservativa har etablerat den innevarande situationen. Det hela lämnar spår till bildandet av den syriska nationella rådet och utnämningen av dess ledande personal, som långvariga och väl finansierade planer för regimskifte i Syrien och mer allmänt i Mellanöstern. Dessa planer går tillbaka till åtminstone 2005, och har finansierats av Petrodollarhegemonin i ett försök att säkra den politiska kontrollen över den oljerika regionen och förhindra utarmningen av Petrodollarn som maktinstrument .

När individens informationsmässiga underlag för deltagande i politiska beslut ökar, så går nu utifrån det i ovan beskrivna, den demokratiska utvecklingen åt det rakt motsatta hållet alltså med vårt innevarande system, det är ingen slump!

Själva begreppet global valuta och global centralbank är auktoritära till sin inneboende natur, detta eftersom det tar bort alla spår av tillsyn och ansvar bort från folket i världen, och centraliserar detta mot en liten alltmera sammankopplad grupp av internationell elit. Faktum är att dessa föreslagna politiska "lösningar" som vore det av en slump, faktiskt inte bara tenderar tenderar att gynna dem som orsakade den finansiella krisen före dem som är mest drabbade som en följd av krisen: den försvinnande medelklassen blir världens egendomslösa, fattiga och mer skuldsatta människor.

Det är viktigt att världens människor kastar sitt ok och går emot dessa föreslagna "lösningar" och kritiskt granskar ALLT som serveras av de lydiga medierna och istället  inleder en ny era av världsordning modell 2.012 och att alla blir en av de personer medverkande i lösningen som ligger i det lokala styret och lokala ekonomierna, så att folket har större roller i att bestämma om framtiden och avseende strukturen för sin egen politik och ekonomi, och därmed sitt eget samhälle.

Med detta alternativ för lokala politiska ekonomier, i samband med en aldrig tidigare skådad upplysning världens befolkning och internationell demokratisering av kommunikation via Internet, har vi möjligheten framför oss att smida de mest skilda manifestationerna av kulturer och samhällen med anpassning i förhållande till naturen som mänskligheten någonsin har känt till.

Mainstream media är nu - av finanspolitiska skäl - alltså i ett tillstånd av ständigt högljudda ropanden om ekonomins till synes så märkliga "vändpunkt". Det är nu så att folk blir mer hoppfulla, mindre upprörda och mer villiga att låta dem som förstörde ekonomin fortsätta att köra landets ekonomi i botten till förmån för bankerna. Varje gång en ny ekonomisk indikator kommer ut som inte var fullt "så illa som förväntat", så syns ett medialt jubel särskilt på DI och SvD och politikerna ger sina "Vi har vänt" tal. Verkligheten är alltså upp och ner. Man visar nu till och med upp bankerna som ovillkorligen är roten till allt det onda, med metoden hur pengar skapas och ges sitt värde, som någonting av godo.

Skuldkostnadstillväxten utifrån räntan inom centralbanksystemet skapar en "kämpa eller dö" människor för samhällen  runt om i världen. De finansiella globalisterna som för närvarande styr båda enheterna använder sitt inflytande för att säkerställa att människor skall bära bördan av denna växande börda. Media och politiker dansar alltjämt denna dans till tonerna av sin egen girighet.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram