Udda blir jämt för vem som behöver vad i nu.

2012-02-08

Om inte detta passar in på mig så måste jag nog tyvärr säga att jag inte vet vem jag är? Och då menar jag alltså inte innebörden i bilden i ovan! Men mera det som följer i nedan, vilket är en beskrivning av kraven i en platsannons som jag såg idag.

Vi förutsätter att du har en högskoleutbildning och en bred och flerårig erfarenhet inom ansvarsområdet ekonomi, HR, teknik/IT, kommunikation och service.. Du har goda ledaregenskaper med förmåga att entusiasmera och engagera andra och en mycket god kommunikativ förmåga. Du ser verksamheten i processer och har förmåga att stimulera till reflektion, ständig utveckling och förbättring. Du har erfarenhet och intresse för strategiskt arbete på myndighets-/företagsledande nivå samt är intresserad av politik och samhällsfrågor. Starkt meriterande är erfarenhet av ekonomistyrning på strategisk nivå. Du är också utåtriktad, stresstålig och kan på ett förtroendefullt sätt företräda organisationen i externa sammanhang. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

I detta kan jag därför enkelt konstatera att slutsatserna blir obestridliga till sina vidare innebörder.  Antingen så finns minst en individ som söker denna tjänst som är bättre lämpad än vad jag är utifrån de preciserade kraven, men som i så fall ändå har valt att tiga i det tysta med sin förståelse för olika mekanismer inom till exempel det valutafinansiella systemet, eller så finns det inte det. Och jag vet som sagt inte riktigt vad jag i så fall skall se som mest illavarslande i detta?

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram