Jag drömmar sällan så här ytligt, tyvärr..

2011-12-04

En riktigt patetisk dröm inatt om att jag tillsammans med mina FB vänner greps för stämpling till bankrån, vi blev "förrådda" av min förra fru vars föräldrar har varit lojala penningräknar slavar hela livet, jag undrar just om inte min aversion mot detta parasiterande finansiella system börjar att gå till överdrift, eftersom detta är grunden och förutsättningen för människans existens, eller..

Kachina , Per Frändén och Frasse var naturligtvis tvungna att krångla ordentligt och dricka en massa sprit och negligerade totalt min gamle kurskamrat från OHS Patrik Ungsäter som är polismästare i Södertälje, som höll i utredningen och som har varit inblandad i nära nog all korrumperad Polisverksamhet som jag känner till, så han försökte givetvis rätt omgående att få mig att förråda mina vänners dolska planer.

Kachina envisades hela tiden med att vi skulle ha förhören i hans båt ute på havet. Det ville inte Patrik av någon anledning, undrar varför? Ett litet anslag ur ledmotivmelodin ur filmen gudfadern kunde dock förnimmas i bakgrunden.

Kachina, som var en mer obeveklig sjöfyllerist än kapten Haddock, dock utan skägg eftersom han sade sig inte vilja riskera att bli tagen för kristen extremhöger, som hävdade att själva åtalet för sjöfylla ändå aldrig skulle komma att aktualiseras om bara vi fick ut Patik i båten;-)
Per Frändén å sin sida hävdade nödvändigheten i att äta bra fläsk och dricka mycket vodka som hette Boris, innan det att vi skulle förhöras, där vi satt inlåsta i taksviten på ett hotell. Per åberopande att eftersom vi inte hade någonting att anföra i saken, utöver att vi hade träffats och att det ur det perspektivet inte var helt omöjligt att vi hade ägnat oss åt stämpling, så var det ju lika bra att trivas med tillvaron.
När Per skulle förhöras så rökte han på sin Gandalfpipa och bolmade så mycket att Patrik fick hosta och bad honom att sluta röka, varvid Per hävdade sin religiösa lika rätt att lägga ut rökridåer, varvid Patrik såg mycket bekymrad ut.
Frasse hade som vanligt ett något annorlunda men mycket beaktansvärt perspektiv att se på saken ur och hävdade att eftersom vi andra tre, alltså P, Kachina och jag hade vapenlicenser, så måste vi absolut i både juridisk och sann religiös anda, vara i vår fulla rätt att gå på vampyrjakt och jaga blodsugande parasiter på samhällskroppen. Detta vore en skyddsjakt i samhällsnyttans tjänst med bärighet i tro för att kunna utgöra grund till en egen framtida religion.
Frasse framhöll för Patrik att han redan hade skickat in ansökan om vår religions registrering till Domkapitlet i Uppsala och den mest politisk tillsatte överfariséen, men han ansåg att själva godkännandet av vår religion kunde dra ut något på tiden utifrån handläggningstiderna hos gud och det utvalda folket, men att det nog i detta ändå kunde ligga en fördel i att förekomma som var bättre än att förekommas, inte minst så här i den monetära konsumismens förlovade tidevarv.
Där går en här, där går en hop, en liten men en god,
den går i ur, den går i skur!
Hej, mina lustiga bröder!
Den kräver vin och kyssar, och den kräver drakars blod!
Hej, om du vill, säj bara till, så går vi hem till Söder!
O, bugen er, I borgare i Birka och Borås,
och ställ er här på sidorna. Trumpet och valthorn blås!
Där går en här som frös och svalt men segrade ändå,
den går med sång, den går med spel till Spanien och Bordeaux.
På vägarna vi vandra, och på böljorna vi gå,
vi gå med spel, vi gå med sång!
Hej, mina lustiga bröder!
I alla sorters väder, som Vår Herre hittar på!
Hej, om du vill, säj bara till, så går vi hem till Söder!
O, buga dig, du brusande Biscaya, där vi gå!
Vårt skepp är själva Friheten, besättningen är blå!
Den seglade och frös och svalt, men segrade ändå,
den går med sång, den går med spel till Spanien och Bordeaux.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram