Lotta Gröning vek sig i dag

2011-12-01

Det verkar tyvärr vara dags att göra min Facebook privatare. Detta är på inget vis arrogans eller drygma från min sida. Jag har bara helt enkelt tillräckligt med stalkers, haters och dårar via jobbet och på nätet och orkar det inte här bland vänner.
Ni som ser er som mina vänner kan väl vara hyggliga och skriva ert namn härunder innan utrensningen börjar.

På detta blev givetvis svaret från mig att om Fredrik kände sig oroad utifrån påtryckningar så skulle han givetvis omgående ta bort mig, han brukar ju trots allt kommentera det som jag skriver, så detta får nog rent faktiskt med hänsyn till övriga journalisters beteenden, mera ses som en omständighet som inte är helt olik en bakomliggande tanke.

Emellertid så är det ju på så vis ordnat, att ingen människa är mera värd än annan och att stå upp för detta, det är det inte alla som utifrån sin egen situation och nytta, är beredda att göra. Det i sin tur är någonting som kommer bli klart, när rätt kommer till ordning och sagans Grima Ormtungas öde är människans mest säkra återkommande konsekvens, det svara ofullkomligheten för liksom att hämnden kommer att leva tills den dag människan blir fullkomlig och därmed allt och således försvinner.

Det är aldrig för andras skull som människan aldrig får sluta med att försöka vända sig inåt till självbetraktelse för att förbättra sig som människa eftersom annars kommer hämnd, girighet och religiösa dödssynder ganska snabbt att förtära den mänskliga själen.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram