Nyttigheters vara

2011-07-04

Undrar om det verkligen bara är jag som tycker att det stratosfäriska väderläget nu tycks sammanfalla rent osannolikt väl med de finansiella oväder som nu tornar upp sig, inte minst med avseende på att ägaren till HAARP patenten även äger bankerna.

Konstaterar utifrån detta att idag så har den finansiella konflikten mellan valutahegemonierna övergått ifrån passivt avvaktande till passivt agerande så nu kommer det att förändra sig ordentligt i nästa steg. S&P hotar nu alltså med att nedgradera Greklands kreditbetyg trots räddningspaketet. Så att Petrodollar hegemonin inte stilla tänker invänta sin egen undergång genom att budgetunderskottstaketet inte höjs, med mindre än att man först gör vad man kan, för att rasera Eurounionen genom att använda ett eget kreditvärderingsinstitut till att värdera ner Grekland och på så sätt omintetgöra refinansieringsmöjligheterna , det kan vi betrakta som uteslutet. Men det var ju egentligen aldrig så otippat att pinnar och sten kunde göra illa Greklands ben, medan orden kunde ingenting göra! Återbetalningsförmågan blev alltså inte bättre av mera skulder, tänk så lång tid som detta tog att lista ut för så många.

 

Maken till humanitärt spektakel för att dölja det Centralbanksbaserade petrodollarkonglomeratets girighet trodde jag faktiskt inte skulle vara möjligt med mindre än att alla insåg vad det är som händer egentligen. Hur kan någon egentligen INTE förstå varför Libyerna agerar som de gör? Om ett fossil är en avstannad process, så kan man ju verkligen undra varför olja kallas för ett fossilt bränsle bara för att det innehåller kolväteföreningar, när det egentligen är att betrakta som en abiotisk förening med en såvitt jag förstår detta ännu okänd återetableringshastighet! Denna undran ser ju ut att passa in i samma mönster av likartade nyttoförtjänster som tycks återkomma varthelst man vänder blicken.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram