Bara en Polis som andra, kanske..

2011-04-06

Han hette Tristan Eugen Reinhardt i förnamn och hade väl i sin ungdom ungefär samma problem som jag själv hade med att inordna mig i det militära systemet, så fyllt av för mig olika obetänksamheter. Tristan Eugen, som förresten hette Heydrich var en lysande violinist och säkerligen så hade han flera andra goda sidor som dock aldrig i någon vidare omfattning kom till det allmännas kännedom. Nej, det som Reinhardt Heydrich blev känd för var sina bedrivna verksamheter inom poliseri och underrättelsetjänst. Och det kan man inte säga gick mänskligheten särskilt spårlöst förbi. Alldeles särskilt kan mänskligheten dra sig till minnes de insatser som Heydrich gjorde utanför hemlandet i dåvarande Tjeckoslovakien och Polen.

Detta är inte bara  ur det geopolitiskt historiska perspektivet därför en dag som jag då sent skall glömma, maken till satans landsförräderi för den egna vinningens skull har jag faktiskt aldrig upplevt under min levnad i Sverige!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4441328

Detta är inte gjort för att man i INTE vill kunna utnyttja utländsk polis mot Svensk civilbefolkning.

Min beundran för CIA, den kan ju nog med visst fog sägas ha ganska strama begränsningar och i och med detta så finns det ju nu, verkligt förnämliga möjligheter till att utveckla min tveksamma inställning till rent av en konstform.

Det här med att utländsk polis skall få rätten att använda vapen i Sverige, det känns väl ungefär som att behöva dricka etylmerkaptan. Utan ens ett gemensamt språk till grund för kommunikationen så synes grunderna för bruk av vapenvåld kunna passera flera steg väldigt flyfotat på våldstrappan, utan den minsta beröring.

Till råga på eländet så kom det till min kännedom att det hemvärnsförband som säkerhetspolisen absolut förbjöd mig att leda, nu har börjat öva sig mot icke militär konflikthantering, jag tror ta mig fan nästan att det hela är ett dåligt skämt.

Redovisningarna i media angående vad som händer vid en Government shutdown i USA har ett opinionsbildande syfte, vilket inte riktigt alla i allmänhet och i Sverige i synnerhet verka kunna förstå. Vilket därför inte precis minskar möjligheterna till att utfallet i förloppet är förvalt för att passa den skapade opinionen.

I detta tycker jag att  att CNN som nyhetsförmedlare dömer av sig själva i ljuset av att de på ett som de tydligen själva anser lämpligt sätt, som exponent för PK medial lynnesart, genom att i dagens situation på den världspolitiska arenan, låter en idoldomare sitta och intervjua en annan idoldomare om deras gemensamma karriärer, faktiskt säkerställer detta att man i alla fall kan vara helt förvissad om att det inte är det sakliga nyhetsförmedlaruppdraget i stort  som sätts i det främsta rummet. Och det kan ju kännas skönt att veta för dem som ingenting vill veta, i alla fall till en början...

Jag undrar om det inte kan vara på det viset att ett undantagstillstånd i USA  nu skall användas som officiell kuliss för att haverera dollarvalutan, i och med att Asiaterna börjar att dumpa sin valutareserv, när förhandlingarna om budgetunderskottstaket strandat och regeringen stänger ner? Utifrån detta så är jag faktiskt uppriktigt sagt intresserad, av att se vad som händer om INTE den Amerikanska regeringen stänger ner på Fredag? Skall då USA sätta sitt fromma hopp till den asiatiska goda viljan och vurmen för amerikansk moral och andlig resning och alltså att USA kommer att dels kunna och dels att vilja betala tillbaka sina skulder. Tänk, på något vis eller av någon anledning så tycker jag inte att detta känns som någon mera rimligt antagen hypotes.

Detta kan alltså mycket väl vara ett bakomliggande syfte som avser att skapa möjligheterna att införa martiallaw och 4 th amendment utan något eget politisk ansvar för. Utvecklingen nu i Asien tyder ju försiktigt sagt på just detta, inte heller här i Sverige och SAAB står vi opåverkade i dessa parallella förlopp, så stängningen av SAAB passar ju onekligen som hand i en handske med hänsyn till att Antonovs finansiering inte är klar. Man kan nog inte säga att någon utifrån samtliga dessa uppräknade perspektiv borde bli förvånad om Asiaterna under torsdagen eller fredagen börjar att dumpa sina amerikanska statsobligationer och att USA stänger ner den federala regeringen och inför undantagstillstånd i princip omgående.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram