Den oförstörda dagen

2011-02-27

Innan eller före det att olika intryck har börjat att ta ut sin signalmässiga rätt och börjat formatera de tankar som tänks av individen så har såväl jag som andra den bästa möjligheten att tänka våra klaraste och mest opåverkade tankar.

Därför måste många människor gå till arbetet tidigt, så de inte riskerar att börja tänka opåverkat, eftersom livets dag är kort i produktivitetens tecken och detta just därför har så ytterligt lite att göra med den själsliga utvecklingen hos individen. Makten kommer för den skull som någon eventuellt fortfarande var i den tron aldrig att göra sig känd för att främja den individuella utvecklingen, eftersom detta motverkar maktens intressen av att bevara och förstärka sig själv.

Lite tröttande kan det ju emellanåt tyckas vara med detta evinnerliga  malande i mediala charader, men man får i detta helt enkelt dra sig till minnes att de obetänksammas legioner, de representerars av Filistéerna i en av sagorna och som Orcher i en annan saga, i båda dock i formen av en enorm själlös massa som kräver sin mentala näring i form av ett återupprepat mantra för att uppehålla sysselsättningen i uppmärksamheten och närminnet. Så det mediala budskapets förledande närvaro, den lär vi inte undslippa så länge makten kontrollerar media.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram