DupeRing

2010-12-21

Jag kan konstatera att lydmedia nu rycker ut till försvaret av systemet genom att försöka inbilla folk nödvändigheten i att behöva lida för att bevara det skuldbaserade finansiella systemet med Fractional Reserve Banking och Baselregleringarna. Detta beskrivna behov är ren och skär vilseledning eftersom folk istället för sitt eget bästa borde inse att om inte annat så för sin egen skull, så är skuldfrihet bättre för den egna friheten. Det folk behöver är inte mera skulder för att hantera de gamla skulderna, det folk behöver är ett annat finansiellt system för att mäta och förmedla värden och därigenom möjligöra handel 

När det gäller den globala finanskrisen, om införande av åtstramning som en lösning på problemet, så är inte detta svaret. Det är som att svälta slavar ännu mera för att förbättra deras kondition för att göra plantagen mer lönsam. En plundring av  "stora huset" och ladorna för att mata slavarna, åtminstone tillfälligt, det är inte heller svaret. Problemet är naturligtvis själva slavsystemet.

Nationella konstitutionella kreditsystem är lösningen.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram