Informe-Ring

2010-10-26

Utvecklingen av det mänskliga samhället är helt beroende av den stadiga och tillgängliga distributionen av information till individerna. Kvaliteten på denna information, dess riktighet och dess ärlighet, fastställer den övergripande hälsan hos de kulturer vi skapar.

När en informationskälla blir äventyrad av ohälsosamma politiska ambitioner, sociala dogmer eller hamnar händerna på elitism, då är informationen istället som ett gift, som sprider pest och sjukdomar över hela landet, eller i världen. Spridandet av lögner inspirerar nu till delirium och galenskap i massorna snabbare än någon mikrobiologisk sjuka har gjort någonsin tidigare i människans historia.

I västvärlden idag, så snubblar personen som söker en inte kontaminerad, eller ren källa av sanning i media, oundvikligen över många giftbrunnar.

Även om de flesta ännu inte aktivt sökersig alternativa möjligheter till information, så är många människor ändå nu medvetna om, åtminstone intuitivt, att någon försöker att lura eller bedra dem.

Samhället kan presentera oss för försäkran om ljuvlig Utskuren biff på utsmyckade silverfat, men om våra ansikten slås av den sjukliga stanken av förruttnelse, så kommer vi inte att bita i betet. Genom sin oärlighet och sin distinkta brist på real substans, så har de traditionella medierna skapat en stank av föruttnelse i fler näsor än vad något fat med nötkött någonsin kunde ha gjort. Rådata i detta är skoningslös i avseende den kommande trovärdighetskollapsen hos gammelmedia.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram