Triangule-Ring

2010-10-03

Haveriet i det finansiella systemet tar sig nu utttrycket av att man dels börjar gruppera sig för att skapa kontroll över naturresurserna, samtidigt som man försöker minimera skadeeffekterna av kommande valutakrascher. Det idag mest tydliga exemplet på detta är att Kina nu ser sig uppenbarligen både nödda och tvungna att dela med sig av sin välfärd, eller speltaktiskt uttryckt suboptimera, som i sin tur kan sägas vara att skadebegränsa i ett kraschförlopp. Detta alltså genom att bistå Grekland ekonomiskt, något som kan förefalla vara minst sagt underligt.

 Det finns ju som bekant inte sällan en anledning till att saker händer och att ting existerar. Och dessutom så slår ju Kina i och med detta in en rätt rejäl kil i det militärsamarbete som Eurounionen annars innebär, det har Kineserna nog inte glömt heller även om de nu inte nämner detta just nu.  

Så det nästa som kan komma att hända är att exempelvis fler av PIGS länderna och Baltikum kan få Kinesiskt stöd. Svaret på den Kinesiska hjälpen till Grekland, bara måste bli protester från Turkiet, som minst sagt är genomkorrumperat av CIA.
Att Kineserna-Ryssland-Iran nu skulle missa chansen att understödja Spanien förefaller helt osannolikt, detta är helt enkelt bara en alldeles för bra skuldfordran att äga.  Man kan ju i detta alltid med ett ironiskt flin hävda att de inte sedan så länge svunna tiderna med de Ostindiska kompanierna och deras maktstrukturer, i alla fall var ett samarbete, om än inte med några mera fördelningsmässigt likvärdiga nyttotagare.

Så för Amerikanskt ekonomiskt vidkommande skulle jag utifrån detta säga att den där gasledningen utanför Gotland just nu håller på att bli ett riktigt ekonomiskt problem. SÅ att CIA och SÄPO har höjd terroristberedskapen behöver väl inte ses som annat än ett uttryck för att de Amerikanskt motsatta ekonomiska intressena  nu alltmera riskerar att få träffa på den Amerikanska krigsmaskinen under terroristbekämpningens fanor. Vilket omskrivet kan innebära ett terroristattentat mot denna ledningen. Inte minst med avseende på de nya fyndigheterna i Arktis och dess möjligheter att annars hamna i Central Europa, ett typiskt CIA upplägg.

Vidare så har ju faktiskt FORTFARANDE inte lasten från Arctic Sea dykt upp någonstans, och det vore ju trots all det allra enklaste att så att säga minera regionen ordentligt, om man ville ha kontrollen över oljan och gasen i Centraleuropa. Att sedan Al-qaida får ansvaret är ju bara enligt gängse praxis inom underrättelstjänstverksamheten.

<script type="text/javascript">var tsId=546699;</script>
<script type="text/javascript" src="http://script.tailsweep.com/js/analytics.js"></script>

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram