Snart alldeles i dagen.

2010-09-30

Undrar hur många Cementbilar som det skulle behöva köras in i vårt Svenska parlament innan folket vaknade?

Ledande politiker går ju ut med att det faktiskt var fackföreningar som demonstrerade i Bryssel i går, precis som vore detta själva huvudfrågan vem som demonstrerade och inte för vad, ibland är det mera tungt än annars att vara Svensk i detta land av villfarelser och förledande information

Om alla länder skall exportera sig ur krisen, så blir det givetvis så att det även blir ett race om att göra sin valuta billigast, för att vinna exportfördelar, detta tror jag faktiskt att många kan inse själva. Detta går bara att göra på ett sätt i verkligheten.

Man kan väl utan vidare omskrivningar säga att detta nu beskriver börja på den slutliga fasen av den samhälleliga upplösningen, där invånarnas nyttotillgångar i en ökad utsträckning börjar konsumera av det allmänna för det allmännas eget upprätthållandes skull. Samhället går alltså med en vidmakthållen struktur vidare mot en situation där befolkningen utarmas till förmån för systemets bevarande.

Det mest ironiska i detta är väl att människor kan leva utan et samhälle, medan samhällen per definition inte finns utan människor. Så hur detta kommer att sluta, är liksom egntligen inte så mycket att diskutera om. Antingen kan människan överleva eller gå under och överlever männsikan så går strukturerna under.
En våg av oro sveper över Irlands marknad i dag sedan kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor's varnat för en sänkning av landets kreditbetyg. Om kreditvärdet mäter återbetalningsförmåga, så undrar jag ju hur denna återbetalningsförmåga någonsin kan öka med mindre än att kraven från långivare minskar, allt annat givet?
Hur som helst så blir det nu dyrare för Irland precis som för så många andra tidigare, att finansiera sina underskott, vilket inte precis kan sägas öka deras förmåga att återbetala någonting. Så samtidigt som länder pressar sina egna valutor för att skapa exportfördelar och även minskar på importen för att minska kapitalutflödet, så uppmuntras ökad konsumtion och investeringar.
Nu kommer vi bara allt närmare den punkt då hela BIS och IMF låser ihop.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram