ReciteRing

2010-08-13

 ”Det moderna banksystemet tillverkar pengar ur tomma intet. Processen är kanske det mest häpnadsväckande trolleritrick som någonsin har uppfunnits. Bankväsendet avlades i orättvisa och föddes i synd. Bankirerna äger jorden. Ta den ifrån dom, men låt dom ha kvar makten att skapa pengar och de kommer, med bara ett drag av en penna, att skapa tillräckligt med pengar för att köpa tillbaka jorden. Om man tar ifrån dem denna väldiga makt, så kommer alla stora förmögenheter att försvinna, och då skulle det här vara en bättre och lyckligare värld att leva i. Men, om man vill fortsätta att vara bankirernas slavar och betala kostnaden för sitt eget slaveri, låt då bankirerna fortsätta skapa pengar och kontrollera krediterna.”

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram