UndRingar

2010-07-15

Jag undrar om de människor som anser att jag för alltför konspiratoriska resonemang, verkligen menar på allvar att jag skall tro på att den valutafinansiella situationen har skapats utan vett och vilja, som vore detta gjort av någon slump?

Då skulle jag vilja påstå att eftersom jag utan förklaringar kan se sambanden och de konsekvenser som detta innevarande ekonomiska system för med sig med sin valutabildningsmekanism med skuld som värdebärare, så ligger detta väl inom den möjliga gränsen för allmän förståelse också.

Sedan kan man ju ha synpunkter på detta med Facebook och att jag inte kommer in där längre.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram