InformeRing.

2010-07-15

Jag gissar att det inom kort kommer att bli mycket svårare att kommunicera via nätet, i takt med att problemen för de valutafinansiella systemen eskalerar och ägarna till dessa system förnyar sina insatser, för att skapa ofredssituationer runt om i världen, situationer av krig som skall dra människornas fokus ifrån de egentliga problemen.

De ekonomiska maktstrukturernas kommande haveri kommer naturligtvis inte att gå smärtfritt, eftersom de som kontrollerar strukturerna utifrån sin egen själsliga utvecklingsnivå kommer att göra vad helst de finner möjligt för att strukturerna skall bevaras. Det förhindrar emellertid inte några som helst sakomständigheter i övrigt och varken dumhet eller naturlagar kommer att påverkas av detta. Det som kan dra ut på detta kommande förändringsförlopp är således vilken information som kommer att vara tillgänglig för människorna.

Detta i sin tur kommer naturligtvis att styra den inriktning som samhället kommer att ta, så är det någon gång som informationsflödena kommer att styras noggrant så är det nu.

Men med kännedom om tingensordning och naturlagarna, så torde det ju se mycket mörkt ut för det innevarande systemets överlevnadsmöjligheter, även om man för närvarande har en situation där många fortfarande jublar åt sin egen ökade ofrihet och tvingande skuldsättning. Men alla människor är inte hur dumma som helst och detta faktum garanterar vår framtid och överlevnad.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram