Varför bankerna måste ha ett krig.

2010-05-25

Vår recession, den stora lågkonjunkturen är absolut den längsta och djupaste sedan senaste kriget, men att komma ur lågkonjunkturen innebär inte alls att den upparbetade skuldkrisen är över, vilket alla nu börjar förstå, i själva verket långt därifrån. Skuldkrisen är nu det största hotet mot vår återhämtning och denna återhämtning kan bara bli rätt och få effekter om vi nu börjar på en ordentlig skuldavskrivnings plan.

Ju meravi använder det nationella kreditkortet för att rädda bankernas ägande och ju längre vi väntar med att betala våra räkningar, desto värre blir det naturligtvis, och detta gynnar ju bankerna och ingen annan.

England har haft den värsta offentliga upplåningen sedan uppgifter infördes för varje december om posten ifråga, och står därför inför det största budgetunderskottet någonsin i en större ekonomi, England lånar pengar till ett belopp av ca £ 6.000 per sekund - vilket innebär att var femte sekund så lånar regeringen mer än en genomsnittlig brittisk person tjänar på ett år.

England spenderar mer pengar på räntan på sina skulder än på nära nog allt annat. Det realekonomiska systemet kan helt enkelt inte uppbära en sådan volym av finansiella kostnader till en lika värdemätande valuta.

Det är rent praktiskt fysiskt ogenomförbart.
Inte ens om en finanskrona bara vore värda halva ören skulle detta gå att balansera inom samma system.

Så för att rädda systemet så är krig den enda lösningen för att rädda bankernas äganden.

 Så förstatliga alla banker omgående, dra in alla bankoktrojer, skriv av bankerna och finansinstitutens skuldtillgodohavanden och gå ur allt vad EU heter bums eftersom människor kan leva utan banker medan banker omöjligen kan behövas utan människor. 

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram