Ringen av nytta

2010-04-06

Det är inte mycket nytta med att försöka övertyga de som har till uppgift att försvara det innevarande systemet och som utifrån sin uppgift tar denna på allvar av det ena eller andra skälet.

Hur många av er var pro-bankräddning? Hur många tror att låna miljarder dollar för att "stimulera" verkligen kommer att ha någon långsiktig effekt vad-so-ever på ekonomin? Hur många inser inte att upplåning och utgifter verkligen inte är botemedel för ett problem som orsakas av för höga skulder och för stor konsumtion?

Svar ingen. Och likafullt så finns det ju de som skriver detta här på nätet...

Undrar hur folk tänker som inte ids ta till sig det som det skall visa sig historiens störste Whistle Blower, Andrew McGuire just har förmedlat om guld och silvermarknaderna på jorden. Att media inte följer upp detta trots att det redan smetats ut över nätet, beskriver väl närmast hur folket bör förhålla sig till kontrollerade medier.

Att Reuters behöver få reda på att deras anställda har massakrerats av amerikanska Apachehelikoptrar, och ändå inte rapporterar en enda rad om detta... Man kan ju nästan få intrycket av att Reuters färmst medierar det som bildar en eftersökt opinion... Dom borde ju rimligen annars märka om deras anställda mördas. Det är alltså inte mycket nytta med att försöka övertyga de som har till uppgift att försvara det innevarande systemet och som utifrån sin uppgift tar denna på allvar av det ena eller andra skälet.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram