Uppenbar allkemi.

2010-03-16

Världens fem största AAA-ratade stater riskerar alla enligt Moodys att få drastiskt ökande skuldsättningskostnader vid en kreditbetygssänkning och måste nu snabbt genomföra åtstramningar, planer som hotar den sociala utvecklingen.

Med nuvarande höga skuldsättning, kan en ökning av kostnaden för statens finansiering snabbt bli mindre överkomlig.

Med tanke på att dessa är de länder som har de högsta kreditvärderingsbetygen så undrar jag ju stilla om situationen på något vis skulle vara bättre ibland de som har en lägre kreditrating...

Att inte folk omgående reagerar på att de länder med högst kreditbetyg samtidigt är de länder som är mera skuldsatta, är ju skrattretande.

 Undrar hur samhället stilla kan åse hur ett "Bad bankbolag" som Swedbank skapar i form av Ektornet skall suga upp alla dåliga tillgångar för att rädda huvudbolagets balanser, det är ju inget annat än ren dumhet.

Konstaterar att nu kan en artikel om Greklands räddningsprogram innehålla fyra underrubriker enligt följande:"Inga billiga lån för Grekland" "Tyskland känns inte vid program" "Olika bud om grekiska nödlån" och "Grekland kan få 55 miljarder euro" Media liknar alltmera ett patetiskt skämt.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram