Nu drar det ihop sig mera.

2010-03-16

Tyskland, som är Europas största ekonomi och landet som skulle bli navet i stödet, vill alltså inte rädda Grekland och framför allt så vill inte Tyskland inte rusa in i något åtagande innan Aten har visat i handling att Grekland är villigt att ta de smärtsamma åtgärder som behövs för att fixa sin ekonomi, men alla andra nationer är överens om stödpaketet, som Tyskland skall finansiera. Går Tyskarna med på dessa dumheter så har vi ett Europeiskt storkrig inom två år.

Nåja, i rättvisans namn skall det väl sägas att den andra stora oroshärden med stor erfarenhet av politiska kuppverksamheter, inte heller anser att detta är lämpligt. Och det är Spanien, inte minst eftersom de inser att denna modell inte går att tillämpa på dem själva.

I samband med att USA nu höjer lönen för soldater med Europeiska språkkunskaper med 500$ per månad och Europeiskt språk, gör att det ju inte känns som om man i Washington tror på en särskilt långvarig fred framöver.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram