Politisk narkotika

2009-01-22

Obama-administrationens tillträde skapar möjligen en försiktig grund för optimism.
Valet av Hillary Clinton till utrikesminister kan vara en signal på detta, genom Clintonfalangens uttryckta motstånd emot det brittiskkontrollerade bankkonglomeratets vilja, men ännu tydligare så är valet av justitieminister ett tecken på detta. Genom valet av Eric Holden, så har Barack Obama direkt utmanat den brittiskt styrde finansmannen George Soros, och den grupp från Wall Street som finansierade betydande delar av Obamas valkampanj.
Holden tar vidare klart ställning emot en legalisering av narkotika, och har därför utsetts till måltavla för alla de legaliseringsorganisationer av narkotika, vilka finansieras av Soros.
Av denna strids förekomst så kan man förstå att narkotikan inte alls är någon sidofråga i finanskrisen.
Krafttag emot narkotika ifrån Obama-administrationens sida kan mycket väl bli en strategiskt avgörande faktor, vilken kan avgöra möjligheten till att få fart på en positiv utveckling av världsekonomin.

Narkotika omsätter näst mest av alla varugrupper, efter vapenhandel och handeln ger de brittiska banker och nätverk som via skatteparadis kontrollerar och administrerar dessa summor en ständig tillgång till extra finansiella resurser som kan vara avgörande för större affärer.

Denna valuta hålls enbart tillgänglig som konkurrensmedel för bankerna.

Narkotikan har vidare en ännu större betydelse som strategisk faktor. Narkotikahandelns karaktär av en ekonomisk stat i staten har samma effekt på upplösningen av nationalstaterna som globaliseringen. Detta syns tydligast i dag genom krigsherrefenomenet i många svaga eller havererade stater, vilket närmast liknar medeltidens feodalsystem i Europa där rövarhövdingar styrde små och stora territorier. Narkotikan och dess krigsherrar finns ofta vid och kring de krigsprovokationer som världen just nu genomlever.
Krigen i detta är designade för att skapa det kaos som förhindrar att de stora länderna USA, Ryssland, Kina och Indien samarbetar för att lösa finanskrisen.
Krig startar aldrig av en slump.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram