Zelensky & Starmer Om Storm Shadow Missiler

2024-07-11
Storbritannien är öppet i krig med Ryssland. Du vet hur det här kommer att sluta.
Zelensky – diskuterade hur man använder missiler för att attackera ryskt territorium: ”Jag hade mitt första möte med den nya brittiske premiärministern Keir Starmer. Jag tackade premiärminister Starmer för allt militärt och ekonomiskt stöd som Storbritannien har gett vårt land. Jag lärde mig om tillståndet att använda Storm Shadow-missiler mot militära mål på ryskt territorium. Vi fick möjlighet att diskutera det praktiska genomförandet av detta beslut. Jag är tacksam mot Storbritannien för dess orubbliga stöd för Ukraina och vårt folk. "

Great Britain is openly at war with Russia. You know how this will end.
Zelensky - discussed how to use missiles to attack Russian territory: "I had my first meeting with the new British Prime Minister Keir Starmer. I thanked Prime Minister Starmer for all the military and financialз assistance the UK has provided to our country. I learned about the permission use Storm Shadow missiles against military targets on Russian territory. We had the opportunity to discuss the practical implementation of this decision. I am grateful to the UK for its unwavering support for Ukraine and our people."

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram