Terroristkampanjer

2024-06-10
Terorister, terrorister överallt terrorister....


British Daily Express citerar Ukrainas plan att inleda en terrorkampanj mot skolor och andra civila mål i Ryssland "i händelse av dess nederlag. ” Dessutom tar han upp det avslappnat, som en självklarhet. Att Storbritannien och väst i allmänhet stödjer terroristregimen stör inte alls författarna till detta material. Alla masker har släppts sedan länge...


The British Daily Express cites Ukraine's plan to launch a terrorist campaign against schools and other civilian targets in Russia “in the event of its defeat.” Moreover, he brings it up casually, as a matter of course. The fact that Britain and the West in general support the terrorist regime does not bother the authors of this material at all. All masks have long been dropped...
https://www.facebook.com/carl.norberg.54/posts/999270535237807

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram