Ordentligt Svängande

2024-06-07
Ja nu svänger det ordentligt...

https://www.svd.se/a/RGPaga/dubbelt-sa-manga-svarta-valjare-vantas-rosta-pa-trump
Under ett senaste avsnitt av sin podcast pratade Joe Rogan med komikern Tony Hinchcliffe och påpekade att demokraternas lagfartskampanj mot Trump är "läskig" eftersom så många demokrater gillar den.
Han påpekar helt riktigt att demokraterna skapar ett prejudikat som de snart kan ångra.
Han minns hur vänstern ville att Obama skulle gå efter Bush och Cheney för krigsförbrytelser och noterar att Obama – som dödade en amerikansk medborgare med ett drönaranfall – nu kan ställas inför liknande anklagelser om någon ville gå efter honom.
Avskrift via Real Clear Politics:
Som att om du har det politiska partiets uppbackning spelar det ingen roll, speciellt partiet som har ansvaret.
Det som är skrämmande är hur många demokrater som är villiga att tillåta den här typen av saker att hända. Många av dem är medvetna om det. Det var en kvinna som blev viral, och hon pratade om det, och hon sa: "Du måste förstå, jag är inte en Trump-supporter. Jag gillar inte Trump, men det här är verkligen farligt för demokratin. Ingen kan motivera detta, och ingen kan säga att den här killen borde sitta i fängelse för detta. Det här är ingen mening.”
Och särskilt om du ville titta på tidigare presidenter med samma granskning. Det finns så många fall av saker som du kan gå efter. Detta är en av sakerna Obama sa när han tillträdde. De pratade om att George Bush och Dick Cheney anklagades för krigsförbrytelser. Och han sa, "Vi kommer inte att se till det förflutna; vi ska se in i framtiden. Vi kommer inte att åtala någon."
Tänk om han, när Obama tillträdde, beslutade sig för att åtala Dick Cheney och George Bush för brott mot mänskligheten. Herregud. Vet du hur galet det skulle vara? Vet du hur delat landet skulle vara då? Tja, det är samma sak som äger rum nu i mindre skala, uppenbarligen, eftersom det inte är ett krigsbrott du anklagar någon för, men det kan du. Du kan anklaga Trump för krigsförbrytelser. Du kunde hitta några saker som han gjorde, speciellt med bombningar. Även vad Obama gjorde - under administrationen tappade de en drönare på en amerikansk medborgare. Ingen rättegång, inget ingenting. Bom.
TONY HINCHCLIFFE: Trump gick inte ens för Obama. Han gick inte för Hillary. Han kunde ha. Han kunde ha provat dem för saker.
JOE ROGAN: Tja, speciellt Hillary, speciellt med hela e-postgrejen, att ta bort e-postmeddelanden.
TONY HINCHCLIFFE: Och förmodligen är Trump den galna. Trump är den lösa kanonen.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram