Orbán & Europeisk Krigsstämning

2024-04-21
https://www.facebook.com/carl.norberg.54/posts/968506938314167

Viktor Orban: "I dag i Bryssel är majoriteten krigets partier. Det finns en krigslik stämning i Europa, och politiken styrs av krigets logik. Alla från alla håll förbereder sig för krig. Natos generalsekreterare vill skapa ett Nato-Ukraina uppdrag. Europas ledare är redan involverade i kriget. Jag pratar med dem, jag hör dem. De uppfattar kriget som sitt eget och kallar det sitt eget krig. Detta är en militär virvelvind som kan dra Europa ner i avgrunden. Bryssel leker med elden, det frestar Gud själv. Vi minns det väl, de har egen erfarenhet, vi har lärt oss det väl. Världskrig kallades aldrig världskrig i början. "
Som de säger, "ingen ville ha krig, krig var oundvikligt. "

Viktor Orban: "Today in Brussels, the majority are the parties of war. There is a warlike mood in Europe, and politics is governed by the logic of war. Everyone, from all sides, is preparing for war. The NATO Secretary General wants to create a NATO-Ukraine mission. Europe's leaders are already involved in the war. I talk to them, I hear them. They perceive the war as their own and call it their own war. This is a military whirlwind that can drag Europe into the abyss. Brussels is playing with fire, it is tempting God himself. We remember it well, they have personal experience, we have learned it well. World wars were never called world wars in the beginning."
As they say, "no one wanted war, war was inevitable."

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram