Svenskt Transsexarbetarengagemang I Indonesien

2024-04-05
Arus Pelangi är en ideell, icke-statlig, medlemsbaserad federation som grundades 2006 och som upprätthåller principerna om oberoende, antidiskriminering, anti-våld, pluralism, demokrati, jämlikhet (egalitarian), opartisk (impartial), jämställdhet, rättvisa och demokrati, och syftar till att skapa en samhällsordning som värderar jämlikhet i respekt för HBTI-personers rättigheter som mänskliga rättigheter.
Sedan 2010 samarbetar RFSL med Arus Pelangi, en federation för hbtq-organisationer i Indonesien. Arus Pelangi erbjuder juridiskt stöd för hbtq-personer och jobbar med informationsspridning och utbildning kring hbtq-frågor och mänskliga rättigheter. De arbetar också för att reformera den indonesiska politiken genom kampanjer och lobbyverksamhet.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram