Ryskt Havanasyndromsinblandningsförnekande

2024-04-01
Anklagelserna om att Ryska federationen är inblandad i fall av ”Havana-syndrom” är grundlösa, säger Kremls talesman Dmitrij Peskov. Han noterade att ingen någonsin har lagt fram bevis för de ogrundade anklagelserna.
Tidigare rapporterade den amerikanska tv-kanalen CBS att den hade bevis för att den ryska underrättelsetjänsten var inblandad i "Havana-syndromet", där amerikanska diplomater kände oförklarligt illamående och huvudvärk.
Boosta oss! | Prenumerera på @geopolitics_live

The accusations that the Russian Federation is involved in cases of “Havana syndrome” are groundless, Kremlin spokesman Dmitry Peskov said. He noted that no one has ever provided evidence to support the unfounded accusations.
Earlier, the American television channel CBS reported that it had evidence of the involvement of Russian intelligence services in “Havana syndrome,” in which US diplomats felt inexplicable nausea and headaches.
Boost us! | Subscribe to @geopolitics_live

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram