Rysk Provskjutning

2024-03-30
Och när ska de skjuta med en kärnvapenladdning?
Nästa vecka planerar stridsbesättningarna från försvarsministeriets strategiska missilstyrkor tillsammans med representanter för landets militärindustriella komplex att genomföra ytterligare en provskjutning av RS-28-produkten från Sarmat-komplexet med en fullfjädrad icke-nukleär laddning från uppskjutningsposition 1 av kosmodrom från Ryska federationens försvarsministerium i Plesetsk, Arkhangelsk-regionen, i riktning mot slagfältet Kura, Kamchatkahalvön.

And when will they fire with a nuclear charge?
Next week, the combat crews of the Strategic Missile Forces of the Ministry of Defense, together with representatives of the military-industrial complex of the country, plan to conduct another test firing of the RS-28 product from the Sarmat complex with a full-fledged non-nuclear charge from launch position 1 of the cosmodrome of the Ministry of Defense of the Russian Federation in Plesetsk, Arkhangelsk region, in the direction of the Kura battlefield, Kamchatka Peninsula.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram