2024 03 25

2024-03-25
https://www.youtube.com/watch?v=zDmO4kX2ApQ

De Fria är en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning!

Stöd oss gärna:
SWISH: 076 - 118 25 68 (mottagare Caroline N.)
PATREON: https://patreon.com/defria_se
FACEBOOK: https://facebook.com/defria.se
HEMSIDA: https://defria.se/

Varför är Europa så terroristberoende? Det tycks vara någonting som är väldigt svårt att förstå, precis som vore det så att glasmästarens barn inte gynnar pappa genom att panga rutor på nätterna.

När enskild nyttomaximering - marknadskrafter baserade på efterfråga - verkar ledande för samhället så kan aldrig den långsiktiga utvecklingen bli en annan. Aldrig någonsin.

Som har dokumenterats väl och även edsvurits i amerikansk domstol som vittnesmål, och som även den pro-Saudiske tidigare amerikanska utrikesministern Hillary Clinton erkände privat, ”donatorer i Saudiarabien utgör den viktigaste finansieringskällan för sunniterroristgrupper över hela världen.” Hon gjorde det utan att nämna någon av dessa ”givare” vid namn, men den tidigare företrädaren för Usama bin Laden, som personligen hade samlat alla de miljoner dollar + donationer (alla kontanter) till al-Qaida, gjorde just det, och han namngav alla ledande Saud prinsar och deras stora affärs-medarbetare inte minst BAE samt, sade han, ”utan pengar från – av det saudiska kungahuset kommer du inte att ha något att komma med.” Så, både före 9/11, och (enligt Hillary Clinton) eftersom de var dessa människor som betalade nästan alla av lönerna för de 19 kaparna – även av de fyra som inte var saudiska medborgare utgör detta i sig vittnesbörd om hur viktiga dessa donationer var.

Alltså: att vara en jihadist är inte bara en kallelse; det är också ett jobb, vilket är fallet för den genomsnittliga legosoldaten (för vilka det inte alls varit en kallelse). Utdelning för det jobbet, under jihadistens liv, är lönen och den är en förutsättning för att kriget mot det abstrakta substantivet "terrorism" överhuvudtaget skall kunna existera.

Den terrorism som vi med snart sagt alla möjliga medel både aktivt med uppsåt och passivt medverkar till att skapa själva.

Nedanstående från Carls blogg den 26/4 2017...

https://carlnorberg.se/2017/04/26/en-uppenbar-losning/

Det går smått med ISIS militära framgångar, kan man lugnt säga!

Med andra ord är det militär-industriella komplexets underrättelsetjänstkollektiv i full färd med att se till att dess adepter får annan sysselsättning som ligger i linje med det militärindustriella komplexets vinstmaximeringsmotiv.

Det beror alltså på att till exempel ISIS, som till stor del en skapelse av västvärlden, är på väg att ersätta Al-Qaida som USA: s svårfångade spöke. Kampen mot abstrakta substantiv är ju liksom vad den är.

Långt efter det helvetiska kalifatet är dött, så kommer de att lansera attacker mot USA från fjärran länder, precis som de kommer att göra mot Sverige, vilket helt säkert kommer att användas som en ursäkt för att decimera våra friheter och dra oss in i många fler skapade krig i framtiden. Mycket kan hända mellan nu och när ISIS ”förlorar sin lockelse.”

Så vad är då den enda möjliga och uppenbara lösningen?

Ps. Våra Djupaste Kondoleanser de dessa berör!

Mysen i poddformat (dvs enbart ljud) finns att spela upp eller ladda ner här
https://myspodd.defria.se
Följ De Fria på Telegram!
https://t.me/defria
The Free People's Movement på YouTube!
https://youtube.com/TheFreePeoplesMovement

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram