Medvedev Om Makaronen & Kärnvapen

2024-02-15
Medvedev: Det verkar som om Macron var så rädd för ett verkligt eller upplevt mord i nazistiska Kiev att han inte bara avbröt sin resa dit, utan också bestämde sig för att dela kärnkraftskapacitet med andra européer.
Naturligtvis är han inte orolig för sådana bagateller som fördraget om icke-spridning av kärnvapen. Den franska tuppen ställer sig först och främst i uppgift att vara den första att gala högt och därigenom fånga hela det europeiska hönshusets uppmärksamhet.
Det är uppenbart att mästaren utomlands fjäderfäuppfödaren omedelbart skulle kastrera Frankrikes hesa tupp, och parishallicken skulle fortsätta att lugnt hacka säden från sin herres hand. Faktum är att all kärnkraftspotential kontrolleras av Washington. Och ändå är den gäliska tuppens gälla rop med. Detta väckte hönshuset. Och fågeln blev orolig.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram