Krigsberedskapsinsändare

2024-01-11

Nämen..

"Insändare. ”Dra tillbaka Natoansökan och försvara Sverige med USA:s stöd
INSÄNDARE. Det räcker med att låta USA ha sina militära positioneringar i hela Sverige som försvar mot Ryssland. Dra tillbaka Natoansökan och försvara Sverige med USA:s stöd, skriver Ingela Strandvik.
Statsminister Ulf Kristersson och kompani, sträck på er och sätt ner foten i sista sekund! Sverige behöver inte gå med i Nato. Sätt den där skurken Erdogan på pottkanten.
Han ska inte ha F-16-plan från USA till att skjuta ner sina egna medborgare i öst, kurderna, eller vara till hjälp för de verkliga mördarna i Gaza, det vill säga Hamas. Erdogan är en ful tagg i Nato och vi vet att Ryssland har hållhake på honom; en unken maskopi!
Vi har all rätt att göra vad vi vill. Vi kan låta USA ha sina militära positioneringar i hela Sverige som stöd mot Ryssland, utan att vara med i Nato.
Och vi kan och ska vara till hjälp för alla våra grannländer: Finland, de altiska staterna, Tyskland, Polen och Norge – militärt och att sticka vantar!
Vi ska inte inta den oärliga, tvetydiga självständighet som vi hitintills gjort. Sträck på er och agera snarast! Det skadar inte med lite dramatik."

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram