Tempelfix I Haninge

2024-01-09

"Angående Templet i Jesu Kristi Kyrka så ligger det till så här:. Vibrationerna från Järnvägsspåret har orsakat skador på strukturen och läckage i taket som krupit in i väggarna . Detta har medfört mögel och sprickbildningar i strukturen. Dessa är så allvarliga att en renovering skulle bli oerhört dyrt och därför togs beslutet att riva och bygga ett nytt då detta de facto blir billigare . Till detta kommer det att sker konstruktions förändringar och större ytor inom dess väggar en källarvåning skall läggas till och vibrations säkrad struktur skall byggas. För att klargöra den finansiella biten tar Jesu Kristi Kyrka av sista dagars heliga inte emot några som helst statsbidrag över huvud taget utan hela bygget finansieras av kyrkans medlemmar genom frivilliga donations fonder inom kyrkan. Templet kommer att när det blir dags för invigning under en tid ha sk öppet hus för icke medlemmar att besöka. Kyrkan som ligger nere vid rondellen dvs vårt kapell är alltid öppet för allmänheten att komma och besöka på våra möten det påstås ju ibland att folk inte är välkomna där men det är en missuppfattning. Templet däremot måste man vara medlem i Jesu Kristi Kyrka i Sverige eller övriga världen för att få tillträde till. Templet är en Helig plats Helgat åt Herren. https://www.jesukristikyrka.org/ Jesu Kristi Kyrka är en Kristen kyrka. för mer info om vad vi tror på besök vår hemsida eller tala med missionärerna Bygget beräknas vara klart inom ca 3,5 år Mvh en medlem i församlingen"

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram