Vem Bestämmer Egentligen

2024-01-08
Vem är det egentligen som bestämmer... denna andra mandatperiod.
"A lot of people doesn´t understand what they mean by that"// Iowa
Ja eftersom "Chain of Command" är vad den är så fäller ju detta i alla fall den amerikanska säkerheten totalt...
Lloyd Austin inlagd och ställisen låg på ovetandes beachen i Puerto Rico och Underlivsporslinsadministrationen visste nada.
Stackars Joe ser ju nu bara ut som ett riktigt dåligt skämt... kan det ha varit meningen..
Och dessutom har han ju börjat prata om "Insurrection Act"- Alltså när reguljär militär kan operera på amerikansk mark, vilket knappast någon i den Djupa Staten kan tycka vara så värst lämpligt..
I anledning av Donald Trumps i Iowa anförda 34 dagar till dess att Iran "Har" kärnvapen, kan vi nog misstänka att den militära upptrappningen kulminerar då.
Hizbollah är allierad med Iran, Al-Assads Syrien, Ryssland, Nordkorea, Venezuela, Nicaragua och shiamiliser Irak; med djupa militära och ekonomiska samarbeten.
"USA:s försvarsminister Lloyd Austin vårdas fortsatt på sjukhus men ”återhämtar sig väl”, enligt försvarsdepartementets talesperson Patrick Ryder. Samtidigt ökar trycket på Pentagon att förklara varför beskedet om Austins sjukhusvistelse dröjde från den 1 till den 4 januari, skriver Bloomberg.
Flera republikanska senatorer har efterlyst ”konsekvenser”. James Lankford, senator i Oklahoma, sa under söndagen att hanteringen av ärendet var ”ganska chockerande” och att Austin, i egenskap av försvarsminister, är skyldig att informera om huruvida han är spelbar eller inte.
Demokraten James Clyburn, som sitter i representanthuset, delar den bilden men försvarar samtidigt Austins medicinska integritet.
– Han har en plikt att hålla allmänheten informerad. Och jag vet inte om det var han eller något inom militären som bestämde sig för att göra på det här sättet, sa han under söndagen i CNN:s State of the Union.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram