Horflation..

2024-01-02
"Det är ett problem i västvärlden som sällan diskuteras i media utöver puffade artiklar och blickar omröstningar som undviker att koppla ihop punkterna. Den kraftiga nedgången av dejting, engagerade relationer och äktenskap tillsammans med en flatlinje i befolkningen under de senaste årtiondena i USA behandlas som en nyhet snarare än hotet mot civilisationens stabilitet som den faktiskt är. Historien visar att utan den traditionella familjestrukturen följer många fula samhälleliga konsekvenser.
Man kan dock hävda att situationen är mycket värre än så. Vi kan vara på väg in i en framtid där familjer blir en nyhet, och många hävdar att grundorsaken är feminism och progressiva kvinnors hyperinflerade vanföreställningar.
För att förstå problemet måste vi titta på statistiken.
Mer än 50 % av de amerikanska kvinnorna är fortfarande barnlösa vid 30 års ålder. Vid 35 års ålder minskar fertiliteten kraftigt och kvinnor har 15 % chans att bli gravida och mindre än 5 % chans att bli mamma vid 40 års ålder. möjligheter för kvinnor att hitta en kompatibel partner och bygga en familj är i 20-årsåldern.
Feminister hävdar dock att det här är tiden i en kvinnas liv då de borde bygga en karriär och ha kul. Familjelivet, säger de, är ett konstgjort fängelse "skapat av patriarkatet" för att förtrycka det rättvisare könet. Företagsmedia och Hollywood-underhållning förstärker ofta denna berättelse och uppmuntrar orealistiska livsmål.
Propagandan har genererat vad många kallar "kvinnlig lycka-paradox". Undersökningar visar att ökad makt, tillgång till arbete och ansvar för kvinnor i samhället sedan 1970-talet också har lett till en diametralt motsatt nedgång i den totala lyckan för samma kvinnor. Korrelationen antyder raka motsatsen till vad feminismen ursprungligen lovade och att ideologin har varit en netto negativ.
Även om vissa kommer att hävda att en allmän nedgång i ekonomiska förhållanden är den verkliga orsaken, visar undersökningar att kvinnor har drabbats av en mycket mer uttalad nedgång i lycka jämfört med män. Det betyder att män redan vände sig vid vardagsvärldens kamper och deras roller som försörjare och beskyddare. Kvinnor var glada tills de gick med män i skyttegravarna.
För män har reaktionen varit att backa bort från dejtingscenen och den inblandade dubbelmoralen. Över 63 % av män under 30 år är nu singlar; det är upp från 51 % 2019. Majoriteten av ensamstående män säger att detta är valfritt och att de försöker undvika relationer helt och hållet. Varför? Konsensus verkar vara att moderna västerländska kvinnor kostar för mycket pengar och orsakar för mycket problem.
Rädsla för misslyckat äktenskap är en aspekt som har den yngre generationen män på kant, med familjedomstolar som fortfarande till stor del gynnar kvinnor i skilsmässa och vårdnad om barn. Detta är en anledning till att andelen äktenskap har minskat med 60 % sedan 1970-talet. Men hindren sträcker sig långt bortom skilsmässa och in i en ny kultur av kvinnliga rättigheter.
Ordet på gatan är "Hoeflation": Den dramatiska kostnadsökningen för män idag för att upprätthålla en relation med en kvinna medan kvaliteten på kvinnor fortsätter att sjunka. Det vill säga, det är en ökning av kvinnliga förväntningar kontra vad de kommer med på bordet i ett förhållande.
Med andra ord brukade kvinnor från det förflutna ha något att erbjuda bortom sexuellt umgänge, från större femininitet, större potential för moderskap, mindre stridslystnad och narcissism, samt en överlägsen förmåga att uppfostra barn och underhålla ett hem. Sådana egenskaper är mycket attraktiva för män även efter 60 år av utbredd feminism, men ses som obefintliga bland kvinnor under 30 år 2023.
Det bör noteras att "Hoeflation" verkar vara direkt kopplad till progressiva influenser, och inte alla kvinnor faller inom denna kategori. Tyvärr identifierar omkring 71 % av unga kvinnor sig med progressiva övertygelser, till skillnad från unga män som bara är 53 % progressiva. Det bör också noteras att progressiv idag betyder något mycket annat än vad det betydde på 1990-talet (progressiv betyder nu vaket, eller extrem vänsterkultism).
En majoritet av amerikanska kvinnor har avfärdat sina traditionella roller i utbyte mot moderna feministiska ideal medan de fortfarande förväntar sig traditionella roller för män. Dejting, klagar yngre män, är nu mer som en anställningsintervju med granskning av deras ekonomi ett primärt ämne. Utöver det hjälper inte köttmarknaden på nätet. Undersökningar om dejtingappar visar att 80 % av västerländska kvinnor alla jagar efter de 20 % eller mindre av männen, där inkomstpotentialen är den största faktorn bredvid fysisk attraktionskraft.
En ny viral trend på sociala medier där kvinnor gjorde en lista över restauranger som de skulle vägra äta på vid en första dejt exemplifierar konceptet "Hoeflation".
Cheesecake Factory i synnerhet nämndes konsekvent som en "röd flagga" för "billiga män". Utgifter på upp till $200 eller mer presenterades som ett absolut minimum för en första dejt, och endast 26% av kvinnorna angav att de var villiga att dela upp fliken. Första dejten brukade vara en möjlighet för män och kvinnor att avgöra om det finns en chans för kompatibilitet, nu förväntar sig progressiva kvinnor stora gester av rikedom och ambition. Som alla hjärtans dag, men varje dag.
Vad feminismen har gjort är i huvudsak att överdriva kvinnors naturliga benägenhet att söka upp mer produktiva män, samtidigt som de överdriver deras känsla av självvärde och gör dem olidliga.
Kvinnor som inte har något att erbjuda har inpräntats med storhetsvansinne. Så mycket att frågan "vad tar du med till bordet" hånas åt - "Jag är bordet" är deras svar. Det finns inget botemedel mot denna nivå av narcissism förutom att nå botten, vilket är ett resultat som västerländska kvinnor (och samhället som helhet) snabbt närmar sig
Problemet är inte så historiskt förankrat som man kan tro, med Gen Z som den största avvikelsen med de sämsta utsikterna för relationer bland alla andra generationer. Feminism har varit en ständigt närvarande agenda men Gen Z har drabbats av den största delen av nedfallet under ett enda decennium. Vi kan dock hoppas att så snabbt som feminismens cancer har spridit sig kan den avta. Om den största skadan skedde inom en eller två generationer, kanske ett botemedel kan tillämpas i nästa generation. "

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram