Medborgerlig Pengaursprungsförståelse

2023-12-07
Om detta skall anses vara representativt för den vanlige medborgarens tankar, så får befolkningen ett intellektuellt underbetyg av nära nog religiösa proportioner, detta duger alltså inte på jävligt långa vägar!
"Varför behöver inte kriminella bevisa var deras pengar kommer ifrån när en vanlig medborgare måste få tusen frågor om var han fått några tusenlappar ifrån om man ska sätta in det på banken, om banken överhuvudtaget tar emot kontanter som fortfarande är ett giltigt betalmedel i Sverige.
Om de inte har en deklaration med laglig inkomst i Sverige hur hur kan de då äga alla saker? Ställ alla dessa frågor till de kriminella i stället, men det vågar ni väl inte för då anklagas ni väl för diskriminering?
Ta allt ifrån dem om de inte kan bevisa var pengarna kommer ifrån. Ta ifrån dem allting hela tiden så blir det inte så intressant att vara kriminell längre. Då kanske det löser sig självt med nyrekryteringar och att vara kriminell.
ANNONS
Och till alla fega advokater ute i landet som försvarar och försöker få alla grovt kriminella fria på bekostnad av alla i Sverige som gör rätt för sig och tjänar in pengar till er skäms på er. Vägra i stället att försvara dem så blir det ännu lite svårare för dem att slingra sig fria. Till alla som bor i Sverige det finns ett gammalt fint ord: folkvett."

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram