Årsgammal Planeringskännedom

2023-12-02
Men inget är planerat..
Israel visste om Hamas-attacken för ett år sedan - New York Times - alltså " NO attack on Hitlergänget"
▪Enligt dokument, mejl och intervjuer kände israeliska tjänstemän till Hamas plan att attackera Israel ett år innan det hände. Israeliska militärer och underrättelsetjänstemän trodde dock inte att denna plan var genomförbar eftersom den var för ambitiös och komplex för Hamas-militanter.
▪Dokumentet, kallat "Jerikos mur" av de israeliska myndigheterna, beskriver invasionen av israeliska territorier punkt för punkt. Dokumentet var 40 sidor långt och beskrev attacken, inklusive förstörelsen av befästningar runt Gazaremsan, erövringen av israeliska städer och attacken mot viktiga militärbaser.
▪Som publikationen noterar följde Hamas denna plan "med otrolig precision." Dokumentet beskriver raketbeskjutning i början av attacken, användningen av drönare för att inaktivera övervakningskameror, driften av automatiska gevär längs gränsen och det efterföljande massintrånget av militanter i Israel av skärmflygare, motorcyklar och till fots.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram