Ryssland Släpper Rapport På 2000+ Sidor Om Covidiotipandemin

2023-11-05

Ryssland släpper rapport på 2 000 sidor som bevisar Deep State & Big Pharma-tillverkad covid-pandemi
Ryssland har offentligt anklagat Big Pharma och US Deep State-aktörer för att tillverka Covid-19-pandemin för att ta över världen, och listar Hillary Clinton, Barack Obama, Joe Biden och George Soros som medkonspiratorer i komplotten mot mänskligheten.
"Ryssland vill ha rättvisa för skapandet och frisläppandet av SARS-CoV-2, medan västvärlden täckte upp ursprunget och censurerade vetenskapsmän och journalister", sa den ryska ambassaden i USA på torsdagen.
Ryssland har lämnat in alla sina bevis till FN, vilket uppgår till över 2 000 sidor värda rapporter som styrker deras påståenden under de senaste 18 månaderna.
Enligt ryska tjänstemän kräver den bioforskningsaktivitet som lanserats av det amerikanska försvarsdepartementet i Ukraina en lämplig juridisk bedömning, inklusive från relevanta internationella organ.
"Särskilt oroande är den aktivitet som utplaceras av Pentagon i Ukraina. USA har involverat dussintals statliga institutioner och privata företag i landet i sina projekt”, uppgav ambassaden.
"Civila och militärer i republiken blev givare av biomaterial och helt enkelt experimentella ämnen. Det råder ingen tvekan om att sådana handlingar kräver en lämplig juridisk bedömning, inklusive från relevanta internationella strukturer”, fortsatte uttalandet.
Det internationella samfundet fortsätter att ta upp allvarliga frågor om den okontrollerade forskningen med dubbla användningsområden under USA:s försvarsdepartements överinseende och Ryssland har upprepade gånger pekat på "grova kränkningar" av Förenta staterna av dess skyldigheter enligt konventionen om biologiska vapen och toxinvapen.
"Washington ignorerar påståendena och motiverar sig med en viss humanitär komponent i sina program", noterade diplomaterna. ”Vi betonar att det inte råder några tvivel om några bra mål för det amerikanska försvarsdepartementets projekt. Bevis på USA:s arbete med potentiella agens av biologiska vapen finns tillgängliga och de är långt ifrån isolerade, liksom bevis på försök att medvetet förbättra egenskaperna hos patogener av ekonomiskt betydande infektioner."
Under sken av att övervaka sjukdomar har USA:s Deep State spridit världen med illegala biolaboratorier som sysslar med inhuman forskning, betonade ambassaden.
Uttalandet påpekade också att dessa institutioner har byggts upp nära Rysslands gränser och omringar nationen.
– Målet är självklart – att vid rätt tidpunkt kunna skapa krissituationer av biologisk karaktär, bilda konstgjorda infektionshärdar. Med andra ord, att hantera epidemier, ställa dem till tjänst för sina egna intressen”, förtydligade diplomaterna.
De fakta som publicerats av det ryska försvarsministeriet om USA:s illegala militärbiologiska aktiviteter borde få en att tänka igen på de verkliga målen för Deep State i Washington D.C., heter det i uttalandet.
"Frågorna ökar också bland vanliga amerikaner och kräver klargöranden från regeringen om de sponsrade programmen", påpekade ambassaden. "Det är hög tid för Washington att erkänna att om det på de multilaterala "plattformarna" fortfarande är möjligt att ta stöd av likasinnade och tysta de som tvivlar, så kan frågorna om deras egen befolkning inte undvikas."

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram