Ja jag vet inte om det går att göra så mycket mer tydligt utan att helt fördärva effekterna av den reflexiva kontrollen...
Underlåtenhet att agera ligger inte sällan en chef mer till last än valet av tillvägagångssätt.....

"Rysslands krig mot Ukraina tömmer lagren av granater och vapensystem i alla de länder som hjälper ukrainarna.
Hur förråden åter ska kunna fyllas på med nya vapen är en allt större huvudvärk för Nato och Sverige.
– Att snabba på och öka produktionen är viktigt både för att möta Ukrainas behov men också för att stärka Natos avskräckning och försvar, säger Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg när han på onsdagen talar inför Natos Industriforum i Sverige.
Konferensen som hölls på Scandinavian XPO vid Arlanda genomförs vartannat år, nu för första gången i ett land som inte är med i Nato. Under strikt säkerhet möttes 800 företrädare för industri och myndigheter från Sverige, Natoländerna samt Japan, Sydkorea och Australien.
Rysslands krig mot Ukraina bildade en mörk fond för hela mötet.
– När det kriget är slut finns det ingen väg tillbaka till där vi var tidigare. Vi står inför ett mer aggressivt Ryssland, ett mer påträngande Kina och en mer instabil värld. Vi måste anpassa oss till detta på lång sikt, säger Jens Stoltenberg.
Hans budskap innehöll både ris och ros. Försvarsindustrin har skurits ner och gått på sparlåga efter det kalla krigets slut. Nu höjer Natoländerna försvarsanslagen för att öka industrins produktion – men inte till priset att företagen kan börja skära guld med täljknivar enligt Natochefen:
– När vi ökar efterfrågan vill vi ha en ökad tillförsel. Vi vill inte ha högre kostnader och högre priser, säger Jens Stoltenberg.
De prydligt klädda åhörarna påmindes om krigets närhet när Ukrainas minister för försvarsindustrin Oleksandr Kamyshin intog scenen iklädd en enkel uniformströja.
– Den största kostnaden betalar vi i form av människoliv, säger Oleksandr Kamyshin.
Han tackade för det stöd Ukraina fått och vädjande om att fler västliga försvarsindustrier ska etablera sig på ukrainsk mark. Ett exempel är BAE Systems Hägglunds som tillverkar Stridsfordon 90. Kamyshin underströk att omvärlden kan dra erfarenheter av hur ukrainarna innovativt använt civil teknik, som drönare, mot ryska angripare.
”Många lärdomar från Ukraina” säger Philippe Lavigne
Nato har ett framtidsinriktat kommando för omvandling i Virginia i USA. Det leds av den fyrstjärnige franske fyrstjärnige amiralen Philippe Lavigne.
Vilka är de viktigaste lärdomarna från Ryssland-Ukraina-kriget?
– De är många. På strategisk nivå måste vi bli bättre på att förstå och fördela information samt fatta beslut snabbare. På slagfältet har det blivit så mycket svårare att gömma sig, både för blotta ögat och för olika spaningssystem. Och hur ska vi möta krigets intensitet och den massiva nednötningen? De män och kvinnor som kämpar för sin frihet och suveränitet – ja hela det ukrainska folkets motståndskraft – är något helt fantastiskt som vi också kan lära av, säger Philippe Lavigne.
”Måste våga ta risker”, säger försvarsminister Pål Jonson.
Försvarsminister Pål Jonson (M) underströk hur Sveriges innovationer och försvarsindustri kan bidra till att göra Nato säkrare. Han sade också att utveckling och inköp av krigsmateriel fastnat i gamla banor. Både stat och industri måste våga ta risker:
– Vi kommer från årtionden av kostnadsreduceringar. Det finns ett uttryck ”att den som ingenting gjort, den har inte gjort något fel”. Nu behöver vi växa snabbt och öka produktionen. Vill man vara innovativ måste man ibland också acceptera att det är förknippat med risker. Vi är i ett läge där vi kommer att behöva ta risker och behöver utveckla en kultur som är mer djärv än den vi haft tidigare, säger Pål Jonson till DN."