
Faktum är att om vi äter bröd med jäst, då börjar jästen, som går in i vårt blod, föröka sig, konsumerar våra vitaminer, spårelement, proteiner.
Samtidigt separerar de produkterna från sin livsviktiga aktivitet - gifter, det vill säga jästparasiter vår kropp. Och jag anser att modernt bröd är en av mänsklighetens mest fruktansvärda uppfinningar.
Modern jäst går i glutenkapslar under bakning. Och i tarmen frigörs de från dessa kapslar och skadar slemmet, stör den normala tarmmikroflora. Dessutom parasiterar de inte bara i tarmen, utan lever i blodplasman och förökar sig fritt (främst genom knoppning). Detta kan leda till olika typer av berusning, svampsjukdomar, försvagad immunitet, vilket kan leda till många kroniska sjukdomar och tumörprocesser.
Och om vi slutar äta modernt bröd med jäst, bara om 5 år hittar vi inte jästceller i vår blodplasma.
Fram till 1940-talet användes en helt annan typ av jäst. De kallades också för "hops".
Dessa jäst motstår inte mänsklig symbiotisk mikroflora (t. är. dödar inte de användbara bakterien som lever i tjocktarmen), men degen passar i ungefär en dag, vilket inte passar brödmakarna.
För att intensifiera produktionsprocessen började de använda jäst av ett helt annat slag, som officiellt (och detta är öppen information) anses vara "villkorligt patogena mikroorganismer" etc. är. de som orsakar sjukdom under vissa förhållanden är vad som kallas "termofil jäst" idag. På sådan jäst passar degen om ca en timme.
Termofil jäst, som nu används i brödbak, är ANTAGONISTER av MÄNSKLIGA SYMBIOTISKA MIKROFLORA.
Detta innebär att hemligheten bakom denna jäst dödar de baciller i tjocktarmen som normalt behöver producera vitaminer, oersättliga aminosyror, användbara biologiskt aktiva substanser och mycket annat som människokroppen behöver för att fungera fullt, dvs. HÄLSA.
"Förutom att detta "bröd" är ett kolhydrat med högt glykemiskt index (75) och frigör insulin snabbt och snabbt eftersom blodsockret ökar, och med tiden växer det till insulinresistens, typ 2-diabetes, hjärt-kärlsjukdomar, cancersjukdomar (cancerceller äter bara socker) och hjärna. degenerativa sjukdomar.
Gör oss feta och sjuka samtidigt som särskilt den här typen av kolhydrater är starkt beroendeframkallande och orsakar en önskan om konstant och ökad konsumtion. "P. För att uppnå ett mål som är lämpligt Stanislavski