Trump & Världens Ledare

2023-08-31

Allt du ser, läser o upplever nu är alltså en förberedelse inför valet i USA 2024, där presidentvalkampanjen från Donald Trumps sida handla om att exponera den djupa staten, hans mugshot visar det.
Och att visa för den amerikanska befolkningen att systemet är och alltid varit riggat.
Så det alla ser nu är inte en rättegång i den meningen som spelas ut mot Trump...
Utan själva rättegångsprocessen är till för att visa hur man genom riggat val störtat en lagligt vald president och i samband med den optiken kommer det rättsliga påföljder för de inblandade
Och vi som individer gör vårt bedömande i det här....Det är tydlig optik!!!
***
Ett skifte pågår bakom kulisserna när det gäller förre presidenten Donald Trump.
På ytan ser vi hans "mugshot". Vi ser att han blir åtalad. Republikanerna diskuterar om han gjorde rätt i att utmana valet 2020.
Företagsmedia har åsidosatt honom. Men bakom det hela förbereder sig regeringar runt om i världen för möjligheten att han skulle kunna vinna.
De förbereder sig för ett eventuellt återvändande av president Trump.
I andra nyheter har det skett några ganska allvarliga förändringar inom både republikanernas och demokraternas partier.
Många Bush-era republikaner har blivit stämplade RINOs. Trump-anhängare är MAGA-partiet. Vi har sett uppkomsten av Freedom Caucus.
För demokrater finns The Squad. Det finns socialister, miljöpartister, gräsrotsaktivister och en alltmer åsidosatt grupp moderater som tror att partiet lämnar dem bakom sig.
När detta sker ser vi nu uppkomsten av No Labels Party, och den verkliga möjligheten att ett tredje parti, eller till och med en oberoende kandidat, kan skaka om valet 2024.
Här för att prata med oss ​​om detta är Roger Simon. Han är en Oscar-nominerad manusförfattare och redaktör på Epoch Times.
Samtidigt ska president Joe Biden ha använt flera falska namn i några av sina kommunikationer.
Dessa inkluderar Robin Ware, Robert L. Peters och JRB Ware. Det är oklart om han använde andra också.
Detta har republikanerna intresserade, med tanke på deras undersökningar av möjliga utlandsavtal knutna till hans son, Hunter Biden.
Nationalarkivet har bekräftat att det innehar mer än 5 000 e-postmeddelanden och andra register som innehåller dessa namn från när Biden var vicepresident.
Och republikaner försöker få tillgång till dessa. Här för att prata med oss ​​är Jeff Carlson, programledare för EpochTVs "Truth Over News".

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram