Storbritanniens Nya Försvarsminister

2023-08-31

Påminner om ett annat lands rekryteringar till högre poster...
Storbritanniens nya SecDef vet "mycket lite" om försvar, men mycket om att använda pseudonymer online för att sälja tvivelaktiga program.
Detta är nu Storbritanniens försvarsminister, ansvarig för världens femte starkaste militär.
Grant Shapps MP har utsetts till Storbritanniens ny försvarsminister, trots att militära tjänstemän varnar för att han varken har erfarenhet av eller kunskap om ämnet och kommer att behöva"ganska lång tid att komma igång."
Shapps – en original "Tory modernizer" från David Camerons dagar, cirka 2010, är ​​nu en stark anhängare av premiärminister Rishi Sunak.
Shapps har tjänstgjort i ett antal regeringsposter, inklusive transportsekreterare, inrikesminister och bostadsminister, och var utsedd Försvarsminister efter avgången av Ben Wallace, som tjänstgjorde i den brittiska armén och utsågs till att ersätta Jens Stoltenberg som Natos generalsekreterare tidigare i år.
När du arbetar som enKonservativLedamot av parlamentet, Shapps drev en hemlig verksamhet med försäljning av tvivelaktiga datorprogram som ökade en webbplatss annonsintäkter genom att "bryta mot Googles uppförandekod".
På den tiden använde han pseudonymer som Michael Green, Corinne Stockheath och Sebastian Fox.
Han förnekade till en början anspråken i ett antal år och till och med hotad med rättstvister mot dem som rapporterat om det.
Så småningom erkände han att han i grunden var en självförtroendetrickster.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram