Coronavirus & Laboratorium

2023-05-30

Hur var det nu med gensaxen och gain of function i "ljuset" av Svarta hål och Kinas syn på Koronan, som är solens yttersta atmosfär som syns som bäst vid en total solförmörkelse. Den är extremt varm och har en temperatur på över 1 000 000° C, vilket upptäcktes av Bengt Edlén 1941 när han jämförde koronans spektrallinjer med spektrallinjer som emitterades från ämnen i en högspänningsgnista?
Vi kan inte komma runt Umeå...

https://www.di.se/live/expert-coronavirus-kan-ha-kommit-fran-labb/?fbclid=IwAR0a3cFnTXyCL2mJb6ASib7KW2muMDpfPQ9Q6KXo4LG7J6uLGwZ28AIel9I
"Det kan inte uteslutas att coronaviruset ursprungligen kom från ett laboratorium. Det säger George Gao, tidigare chef för den kinesiska folkhälsomyndigheten i en intervju med brittiska BBC.
Kinas regering har avfärdat alla teorier om att viruset kan ha ha haft sitt ursprung i ett laboratorium i den kinesiska staden Wuhan och ursprunget till coronapandemin har hittills inte kunnat fastställas.
Men George Gao, som spelade en nyckelroll i Kinas hantering av pandemin, är inte lika kategorisk.
Man kan inte utesluta något, säger han till BBC.
Den tidigare chefen för den kinesiska folkhälsomyndigheten säger även i intervjun att landets regering kan ha tagit teorin om labbläckage mer seriöst än vad officiella uttalanden tydde på. Detta då Wuhans virologiska institut ska ha genomfört någon form av formell undersökning, enligt Gao.
Regeringen organiserade något, säger han till BBC.
George Gao tillägger dock i intervjun att landets folkhälsomyndighet inte varit inblandad i undersökningen."

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram